Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:06:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste vse? Špacka, a vas je zamedlo?:)- Lu se tudi nič ne javi, Mina pa tut ne...je rekla, da ji bo Lu povedala, ko bo rodila..:) Jst bi se mogla učit, pa se ne (nč novga). Joj, uapm, da bo sneg zdražl do četrtka;)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:15:13
|
|
|
|
pika74
|
No, se bom pa jst javla ribica PR :fis:, da ne bo tak dolgčas tle na tem postu :)-:)-:)-:)-:)-. Vam moram povedat nosečke srečke, da bo letos eno fajn plodno leto in da bo treba klele pr vas na tem delu foruma kar prostor povečat. Upam, da je tok placa. Letos se vam bomo namreč pridružle vse fosilke, ne glede na prostor. Bomo pa po dve na enem stolu sedele :)-:)-:)-:)-:)-, se bomo že stisnle :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Pa kakšen voziček še pustite v trgovini za nas, da ne bomo brez ;). Pa lep pozdrav iz spodnjega foruma 8). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:39:11
|
|
|
|
Anitka
|
PIKA 74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tako je kar pripravite vse razpoložljive stole, kajti navam fosilk srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: se bliža s svetlobno hitrostjo.
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:48:49
|
|
|
|
spacey
|
Joj :fis: mene tut firbec matra kje je Lu, a je šla že napoti k cartanju 9nebesa s svojim malim :duda: sončkom? Držimo pestke, da je in bo vse ok. Papa; P 9nebesa 36t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:53:42
|
|
|
|
mujcek
|
Pika to je beseda:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 19:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika, za vse je dost placa. Bodo vsaj 9nebesa mal zaživela:) O, lej jo Spacey...se je tut tukej oglasla;) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 22:03:52
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz ne bom mogla z nobeno na stolu sedet,... Ne bo prostora,.. :)-:)-:)- Žal,.... Ampak magar bom stala, sam da pridete sem,... :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 20.2.2005 22:37:00
|
|
|
|
pika74
|
Pia73 bova pa midve mele trosed :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 8:46:53
|
|
|
|
Špacka
|
Ojla! Pri nas je pa sneg, sneži še tud, jaz pa čist neučakana:(:(:(:( Včeraj sem pa res mislila, da bom mogla kar it v porodnišnico, sem mela take krče, v križu me je špikalo, :duda: je brcala kot nora, tko da na koncu nisem več vedla kaj me bolj boli...sva z mojim kar na postlji ležala in se panično gledala, če je to to, ampak očitno ni, ker je danes stanje čist sprejemljivo:ups: Punce bom pa vseeno mal pojambrala, čist za mojo dušo, imam že vsega dost, zadnje 2 dni sem začela otekat, noge imam že zjutraj mal otečene:zmeden: v glavnem sem kot buhtelj:(( Moj buši je pa že tud čist naprej, pa spodaj ga moram kar držat, ker se mi zdi, da bo drugač pri kolenih ven pogledal....v zadnjih nekaj dneh sem se spremenila 100% Fosilke ne se sekirat zarad prostora, vse se da uredit, ve sam sem pridte:rozica::rozica::rozica: Mene pa zanima kaj je z Lu? A še ni rodila, no upam da je, ampak še ni javlja:angel::angel::angel: V sredo mam pa spet CTG da pogledamo kako in kaj, mogoče bo pa prej:)-:)-:)- optimistka- moj pa špekulira, da bo mogoče 24.02. ker ima takrat god in bo dobil najlepše :darilo: naj mu bo bom počakala še par dni;) Se še kasneje mal oglasim lp, Špacka(1 teden)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 12:31:29
|
|
|
|
pia1
|
ojla punce!!! jest sem se kr tuki, na tem forumu, ceprav ne pasem vec sem. sem pa cist ven, pojma nimam kva se dogaja. ze 100 let nisem bla tle. pa sej mi oprostite ane. no zdej je sele ta drugi teden kar sva z zanom sama doma, prej sva mela se ocija, zdej pa je mogu zal v sluzbo. vceri smo bli stari tocno en mesec. zan je full priden, podnevi sicer ne spi full velik, ampak tko normalno bi rekla, pol gre pa tam okrog devetih spat v posteljico (cez dan je v dnevni sobi v kosku) pa spi do 6ih zjutri :bravo::bravo::bravo:. upam, da ga ne hvalim prevec, da se ne bo pokvaril in ga zacel kej svedrit ;). pa ve punce, kako? dejte mi mal porocat, a je kera se rodila, lu, blacky??? kva se vam kej dogaja. ha moram se neki priznat. nikol si nisem mislila, ampak zdej pa res vcasih mal pogresam trebuscek, no ja tisti filing, ko cutis otroka itd. kr ne morm verjet. ceprav je pa tud fino bit spet mal bolj okreten itd. no dejte se mi kej oglasit, jest se bom pa potrudila, da bom mal bolj pridna. cavcav, lepo se mejte
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 13:05:46
|
|
|
|
lol
|
Špacka mogoče bo pa tvoj res dobil najlepše darilo za god,ker je 24.2.polna luna.
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 15:12:18
|
|
|
|
spacey
|
:fis: si videla v naši temi Marčevke, da je Dolina danes povila pupiko Zojo? 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica: ...no pasej vas redno berem le malo kdaj kej napišem...sori :ups: bom se bolj potrudila. 8) Jaz že komaj čakam moj usodni dan... :bravo: No danes so se pa meni končno sanje uresničile...je snežilo tudi pri nas na obali :love: :bravo: 9nebesa in sem šla s :kuza: noret ven in uživat. :love: :sloncek: :love: Sam zdej ga pa ni več, ga je že pobralo, le za vzorec in dokaz ga je še pustilo. :zmeden: :( Lp; P 9nebesa 36t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 15:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeeeee, nisem:( Zakaj niste nove teme odprle???
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 21.2.2005 17:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tuki tuki:) Ja ja, za moj rd je luna (uh joj..:)-) Jaaaaa, ti kar pošlji;) Takoj ko bo mogoče (če bom v šoli slučajn) napišem na RR;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?