|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
2.6.2008 7:55:16   
babysolza
No, pa sem skozi. Celo 10 minut manj sem rabila. user posted image  user posted image

D.anna, user posted image user posted image user posted image  tudi zate, držim pesti da danes dobimo kako češnjico. user posted image

Uau she29, čestitke! Končno ena user posted image  za vse naše user posted image ! user posted image  user posted image

Ampak mislim, da kmalu več to ne bomo, ker se je zelo umiril v primerjavi iz včeraj in predvčerajšnjim.

Moj user posted image  je pa bil najprej 2 dneva ful miren (pobrcal 1-krat, 2-krat pa dal urco, dve mir, pa spet tako), zdaj je pa 2 dni prav razsajal in migal cele dneve. Sploh tam pod mojim desnim rebrom je neki zelo zanimivega, skozi tja nabija. user posted image  user posted image

Bravo vsem za pojete lubenice, user posted image  nepokajene cigarete user posted image  (jaz sem tudi pridna že od septembra 2005!user posted image  Prej sem bla pa 8 let bolj ali manj strastna kadilka), izselitvene žure (jaz sem ga mela že v petek, potli pa razsajanje po trebuhu cel vikend user posted imageuser posted image  in še vse, kar sem pozabila.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
2.6.2008 7:57:01   
babysolza
No, pa sem obrnila stran! user posted image user posted image user posted image

To pa je nagrada, ker nisem nič sleparla in sem lepo prebrala vse, kar ste načvekale čez vikend. user posted image

Sam ste me z debatami o vsej hrani zlakotnile in moram it spet kaj pojest. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.6.2008 8:00:42   
babysolza
Sem še she29 pofočkala na 'Rodili smo', ker je D.anna najbrž že letela na pregled pa ni utegnila.

Za danes je potem plan tudi izpolnjen, če D.anna kaj 'pridela' al se še katera javi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.6.2008 8:01:53   
babysolza
user posted image  user posted image  user posted image  

Ja, sama pa res ne bom prišla na 5. del. Mam neke samogovore danes tuki. A je to tudi kak znak? user posted image  user posted image

Nč, grem jest. Kruulllliiiiiiiiiiiiiiiii...

Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.6.2008 8:01:54   
Anonimen
Jaz upam, da še do srede nebom šla rodit, ker imam še v sredo diplomski zagovor.
Zdaj pa me je res že pošteno strah.

To so živčki - kr lepo na izi, pa bo šlouser posted image user posted image user posted image

Ampak mislim, da kmalu več to ne bomo, ker se je zelo umiril v primerjavi iz včeraj in predvčerajšnjim. Neurje pred zatišjem.

Didlinaa - pri nas je blo tud dva dni bolj v ler, zdej je pa spet živahnouser posted image

she29 - čestitke, čestitke, čestitke za malo junijsko češnjicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.6.2008 8:11:20   
Anonimen
jutro...najprej she29 čestitke za majouser posted image user posted image user posted image user posted image ...seveda se pričakuje izčrpno poročilouser posted image ...
drugo-nikol več (no vsaj v času nosečnosti-15 dni še do roka ) ne jem lubenice...če nisem šla ponoči vsaj 6x na wc..mislim te pa spuca,tko da je blo od spanja bolj malo ponoči...špikanje me je potem prenehalo,sam imam občutek da bo kmalu podnajemnik zunaj..tko čutim...se je tud ful umiril v zadnjem tednu..nogice še čutim pod rebri pa zdej nevem al to pomen da se ni spustil še???user posted image
noge-katastrofa,otekle totalno,pa nobene masaže in kopeli ne pomagajo,že zbudim se z nateklimi...user posted image
tretja stvarnimam pojma kaj za user posted image  mi je spet ampak mene je čist panika spet zagrabla-strah popadkov in poroda!!!!hilfe!!!!!!!jst res nevem več.se malo umirim pol pa panika spet...nevem zakaj me je tko stah spet naenkrat....

aja pa spodaj me par dni že tko črviči kot da bi me jajčniki boleli pa kot da bom menzo dobila...groza...
jap punce še 15 dni...po eni streni dejmo čimprej,po drugi pa se bojim da me bo panika,da ne bom znala potiskat in to...shit no

Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.6.2008 8:13:28   
polma
Jutro!!!
No, she29 nas je lepo zbudila, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Za mano je pa ena hecna noč- ko sem končno zaspala, sem pa padla v spalno luknjo-koj jaz ptavim, če zelo trdno zaspim user posted image . Tako da sem kot user posted image !  imam pa danes v izcedku še svežo kri, tako da.... hitim user posted image , kar se pa tudi spodobi-saj jutri je moj PDP!
user posted image ... mi paše dans risat s temi smajliji, bom cel post tako nakičarla user posted image ...

Skratka...tole naj se kar lušči iz mene in komaj čakam da me še štihne kak popadek, mislim, da ne bo trajalo zdaj ne vem koliko časa, če se res čep lahko lušči toliko prej. user posted image
Zdaj pa spijem tole user posted image , potem bom pa še kar na RRju, vmes bom pa malo še pospravila ker  sem sama, da se vse skup malo pospešiuser posted image .
Aja, user posted image miga, ampak zelo nežno.... nima več placa... ven...šc..šc...šc...ven...user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.6.2008 8:19:58   
polma
taanikaa,user posted image user posted image user posted image !!!

Mislim, da luna deluje nate. Jutri je črna luna in  vpliva tudi na tvojega user posted image , pa tudi če rodiš 15 dni prej, je že pripravlje! Ti pa tudi!! strah te grabi samo zato, ker nam luna meša štrene! Ker pred 2ma tednoma je bila polna luna in sem jaz tudi mislila, da grem rodit in user posted image se je umiril en zvijalo me je...pa sem bila čisto preplašena, da to še ni to in da nisem še pripravljena. No, zdaj pa računam na lunino pomoč user posted image !!!

Vse bo v redu!! Ko bomo v P, bomo vse znale user posted image !!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
2.6.2008 8:22:20   
alea01
polma- držimo pesti, da bo bejbi čimprej zunajuser posted image . sicer pa zgleda, da bo res kmaluuser posted image

taanikaa- midve sva pa čist na istem. Mene tudi na momente taka panika, da jojuser posted image . Jaz se pa bojim, če bom imela tolk moči za predihavat. Prejšnji vikend, ko sem imela kao popadke- tiste tri ali pa štiri sem komaj predihala in pol sem bila crknjena kot pes..... nisem imela več močiuser posted image . Ne vem no, kak bo porod pol?user posted image user posted image
Pa še danes sem klicala za EA in sem prepozna in nič ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
2.6.2008 8:23:04   
lonapo
Živjo, dobro jutro.

Čestitke vsem novim mamicam: annnna, tul, marty5, she29, upam da nisem še kakšne pozabila.user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi smo včeraj zvečer prišli z morja- v enem kosu- bilo je super, vreme krasno, ravno prav vroče, spočila sem se in se psihično pripravla da je čas za rodit.
V soboto sem sicer že mislila da bo treba v <izolo ampak so se popadki nehal ko sem šla počivat.

No zdej sem pa frej in lahko grem počasi v Rim.

se še javim

Aja, Ninny vse najboljše za  tvoj rojstni danuser posted image user posted image

As- upam da se ti hčerkica čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
2.6.2008 8:27:32   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

polma- držimo pesti, da bo bejbi čimprej zunajuser posted image . sicer pa zgleda, da bo res kmaluuser posted image

Hvala, alea!!! Upam, da res!! ampak sem brala da se lahko tale čepek zliva že 14 dni prej... sem včeraj brskala po RRju pa so ene govorile še o nekih vnetjih, tako da bom kasneje klicala v p in vprašala, če je možno da ni čep ampak vnetje in če se moram pokazat. Čeprav vnetje bi me bolelo, srbelo- al kako? Ima katera izkušnje?

Hvalla za lepe želje!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
2.6.2008 8:32:58   
Anonimen
Bravo she user posted image user posted image user posted image  Pa imamo vseeno eno Nedeljko user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
2.6.2008 8:35:49   
alea01
polma, če si vmes imela kri, gre bolj težko za vnetje.... Saj jaz mislim tako. Izcedki pri vnetju imajo ponavadi vonj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
2.6.2008 8:36:21   
Anonimen
Pa še danes sem klicala za EA in sem prepozna in nič ne bo

Halo? Kaj pa trobezljajo?! Valda lahko dobiš epiduralno. Anesteziolog h kateremu sem šla je rekel, da se to odloča med samim "aktom" kakšne vrste lajšanja bolečin se priporoča (če je sploh treba lajšati) in da je vedno na razpolago EA, ultiva in TENS (v Kr, predpostavljam da v Lj tudi).

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
2.6.2008 8:36:42   
Anonimen
jojj punce upam da je to res sam vpliv lune...sej alea veš tud mene ko špika me tolko zaboli da se mi zdi  da kr dihat ne morem,kje da bom še jst pol potiskala,pa kako bom pol zdržala prave popadke?user posted image .sej to me muči..pa da ne bom znala prav dihat in predihavat-tu v MŠ nisem hodila..ne prenašam jst ravno najbolše bolečino...ja za EA mi je pazlo žal da si pozna..jt bom v celju rodila pa tud ni najbolj verjetno da jo bom dobila niti ultive ne,ker sam en anestezit to opravlja pa ga ni vedno na voljo...pa je šla še ta tolažba...rodile bomo al lepo al grdo...nevem no od kje zdej spet taka panika...ko berem forum kr vrjet ne morem kak so punce vesele da jim je šel čep da se bližajo porodu in to..kr jst nevem če ne bom kr v šok padla ko se bo začelo dogajat,jok pa panika pa to...upam da je res sam luna tle vmes pa da bom čez par dni že drugega mnenja...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
2.6.2008 8:39:49   
Anonimen
ne mene vnetje ni ne bolelo ne srbelo ne nič...enostvno sem imela povečan izcedek pa sem misla da je to normalno na koncu...jst sem vodo dala in sem mela slabo,pa se mi je tu vidlo pol me je pa še G pregledal...jst sem tud misla da to peče srbi pa to,pa nič...

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
2.6.2008 8:47:43   
alea01
V LJ sem klicala, da bi se zmenila za EA in pol jih je ruknilo, da tak pozno kličem, ko imam pa naslednji teden PDP in predavanja so v sklopu MŠ in takrat se to ureja in piši me v rituser posted image user posted image user posted image . Na tisto predavanje pa nisem šla, ker nisem mogla in zdej se lahko sam po riti praskamuser posted image user posted image .
Moram tisto znanko poklicat, če se še da kaj zrihtat, ker me čist panika začela lovituser posted image .

Ful sem že dva dni depresivna, jezna, žalostna, otožna,...... mojega možeka je pa ful strah da pol ne padem v poporodno depresijo in me že zdej miri, da če tudi padem, da bo pa on za vse poskrbeluser posted image user posted image user posted image

Evo, pa me je dohitelo. Strah pred neznanimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
2.6.2008 8:56:09   
Anonimen
držim pesti da se fajn zmeniš!!!glede počutja sma pa itak na istem...bo treba mal po vezah,jst grem tud v lov...
še dobr da mava take dece a ne???jst nevem kak bi brez mojga vse to prestajala...
pa brez vas tud babe žabe!!!

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.6.2008 9:01:25   
polma
Punce ,user posted image user posted image user posted image !!!!

LUna nas matra! zato smo tako prestrašene!!! ampak na porodu boste vse obvladale!!!!

No, jaz sem pa taka glupača, da niti ne vem če se lušči čep, al je vnetje. Bravo, res. pa sem že celo enkrat dokazano rodila user posted image ?!? Halo user posted image ?!?  Jaz sem  še hujši primer user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.6.2008 9:05:00   
*Mojca*
Jutro babe žabe!!!

Najprej čestitke she29 in Maji user posted image user posted image user posted image Jo bom takoj dala na seznam.

d.anna in Romy držimo pesti za danes.

alea01 ma zakaj je prepozno? Dej ti malo preko vez to zrihta, sicer pa je res da v Lj dobiš EA samo dopoldne al ne vem kako že to gre.

taanikaa: sej po mojem nas vse daje prpa bolj kot se bližamo PDPju. Midva z mojim sva včeraj šla stavit, on da rodim 20.6.., jaz pa 15.6. Bomo videli kdo bo zmagal user posted image

Nič, grem uredit seznam pa pridem pol nazaj

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
2.6.2008 9:08:24   
Anonimen
pojdi se lepo pokazat pa boš rešena dvomov..jst sem mela izcedek prozoren,pa malo rumenkast pa je blo vnetje...je pa res da me ni nič srbelo,niti peklo,pa tud nekega vonja ni blo...tko da sem bla kr mal presenečena da je bilo vnetje...pokliči vsaj or,mogoče boš mogla vodo dat....jst jutri dam vodo,v sredo pa ctgin pregled..

a ko ti gre ćep moreš it kr v porodnišnico al čakaš doma na popadke??

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
2.6.2008 9:08:32   
*Mojca*
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   79   user posted image user posted image user posted image user posted image  

1. junij   
 user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +14 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   P+CTG 2.6.  / spol: user posted image  / +9,5 kg / O: 97 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image   / spol :user posted image   / Ljubljana / +13 kg / O: 113 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  CTG 2.6. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 100 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij   

user posted image   Katrin08 

user posted image   HEI  2. user posted image   /spol: user posted image  / Kranj

5. junij   

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

6. junij  

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

user posted image   nina nana nina / spol:user posted image

user posted image   mtinca1 ('77) 1. user posted image  / spol: user posted image

7. junij  

user posted image  
  Teya*D.  2.user posted image  

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image   / spol:user posted image / + 21 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 5.6.  / spol: user posted image  / +16 kg / Postojna

user posted image     nat78  3.user posted image spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 2.6. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22  P 5.6. / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    taanikaa  1.user posted image   P 4.6. / spol: user posted image / + 18,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image   /  spol:user posted image  / Kranj / +9 kg

user posted image  jancka

19.junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 6.6. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +9 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image / spol:user posted image / MS

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )/  spol:user posted image   / Novo mesto / +11,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P 5.6. / spol:user posted image  / +15,5 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image
/ spol: user posted image   Postojna / +3,5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image (Lukas) / Jesenice / +7 kg / O: 102cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   CTG+UZ 5.6. / Jesenice / +7,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

user posted image      ROMY1612

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:

polly80 P+CTG 2.6.
D.anna 76 CTG 2.6.
nya P+CTG 2.6.
she29 P+CTG
slovenka P 3.6.
taanikaa P 4.6.
alea01 P+CTG 5.6.
lonapo P+CTG 5.6.
babysolza P 5.6.
anaj22 P 5.6.
ninny CTG+UZ 5.6.
aleksandra silvija P 5.6.
*Mojca* P 6.6.

Mamice junijčice:

29.4.2008

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia , 2100g, 45cm, ob 5.40

Hana , 2000g, 44cm, ob 5.55

13.5.2008

user posted image

2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara , 3120 g, 52 cm

16.5.2008
user posted image

3. cofijana, PDP 5.6.2008

Jan, 3250g, 52cm, ob 9.50

18.5.2008

user posted image  

4. tancho, PDP 28.5.2008

Malakai, 3570g, 53cm, ob 12.35

5. Rosali, PDP 1.6.2008

Liam, 3055g, 50cm, ob 21.45

19.5.2008
user posted image  
6. katja_k, PDP: 4.6.2006

Matija, 2940g, 51 cm, ob 8.53

7. Špelin@, PDP: 31.5.2008

Gregor, 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm, ob 20.30

21.5.2008

user posted image

8. Kleopatra28, PDP: 2.6.2008

Marisa, 3580g, 50cm, ob 10h

24.5.2008

user posted image

9. nInAzWeRiNa, PDP 1.6.2008
Teja, 3330g, 51cm, ob 9.10h

10. tweetek, PDP 4.6.2008

Janez, 3275g, 51 cm, ob 11.05 

25.5.2008

user posted image

11. uvuv, PDP 22.6.2008

Miha, 2530g, 48cm, ob 22h

26.5.2008

user posted image

12. tul, PDP 14.6.2008

Ožbej, 3000g, 50cm, ob 14.01

28.5.2008

user posted image

13. l.daisy, PDP 9.6.2008

Anžej, 3270g, 50cm, ob 17.40

Ažbe, 3260g, 51cm, ob 17.45

29.5.2008

user posted image

14. Tina 28, PDP 6.6.2008

Anja, 3550g, 53cm, OG: 35,5 cm, ob 10.40

15. Kaja08, PDP 31.5.2008

Žiga, 3600g, 51cm, ob 22.26

30.5.2008

user posted image

16. annnna, PDP 5.6. 2008

Mai, 3260g, 49cm, ob 9.22

17. marty5, PDP 2.6.2008

Matija, 4130g, 56 cm, ob 15.41

1.6.2008

user posted image

18. she29, PDP 5.6.2008

Maja, 3630g, 52cm, ob 23.30

13 user posted image : 7 user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 2.6.2008 9:09:05 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
2.6.2008 9:21:33   
Anonimen
she29 sporoča:

"Drage moje junijčice!Sporočam veselo novico,da nas je 1.6. ob 23.30 razveselila 3630 g in 52cm velika Maja.Vsi smo super in zelo srečni!!!!

čestitke she!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je le ena rodila na moj rojstni danuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
2.6.2008 9:22:38   
*Mojca*
ninny katera misliš da je naslednja? D.anna, polly? gremo pbirat stave, pa cv3 po mojem tudi če carta...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
2.6.2008 9:24:12   
alea01
*Mojca*, jaz bi ...... proooooooosim. Dost mam vsegauser posted image user posted image . Se res vidi, da počaaaaaaasi padam v depresijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.