Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 11:36:20
|
|
|
|
borovnička
|
AKŠ, šele zdej sem se dokopala do tega članka... :bravo: super članek je :bravo:, ravnot takega sem tud rabila, ker sem včerej zvečer na forumu prvič noseča odprla temo prvi znaki nosečnosti in mi punce niso nič kaj odgovorile:(. Tako da v tem članku je pa točno opisano :bravo::bravo::bravo:. Hvala in lep pozdravček! :rozica::sloncek::rozica::sloncek:
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 12:30:05
|
|
|
|
AKŠ
|
no me veseli.....
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 13:23:58
|
|
|
|
Nyah*
|
Super AKŠ, prav prijetno napisan članek. Zdaj bom pa stalno razmišljala, kateri znak imam, ...:)- Že zdaj jih je kar nekaj, hehe:bravo:, pa si jih seveda najbrž samo želim,...:( LP
|
|
|
|
še en članek inf. za branje..... 19.2.2005 13:38:48
|
|
|
|
mujcek
|
Nyah:)-:)-:)- tudi jaz sem ravno razmišljala, katere znake vse imam:)-:)-:)- Smo pa prave obsedenke:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)
Do šestih mesecev starosti. (
18%)
Do enega leta. (
47%)
Do dveh let. (
11%)
Do treh let. (
2%)
Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!