|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   votli sistem ledvice
31.5.2008 22:41:45   
pufka
Lep pozdrav,

sem v 30. tednu nosečnosti in ginekolog mi je odkril da ima tamali votli sistem leve ledvičke. Ve katera če je to nevarno in kak to zdravijo? In če ve kera od kerega fajn ginekologa mail,da bi ga lahko vprašala več o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: votli sistem ledvice
31.5.2008 23:05:53   
lindy
Najboljš, da vprašaš dr. Pušenjaka na Medovernet!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2008 23:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Najboljš, da vprašaš dr. Pušenjaka na Medovernet!

Ja, po mojme tudi najbolje.

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2008 23:07:08   
pufka
Veš mogoče njegov mail al tel?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2008 23:09:38   
lindy
Tole je njegov email stane.pusenjak@users.over.net
Lahko pa se tukaj registriraš in mu potem zastaviš vprašanje http://med.over.net/forum5/list.php?19

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2008 23:11:13   
Strawberrie Cherrie
http://www.ist-world.org/ProjectDetails.aspx?ProjectId=1794761e926e46de9caaebbf996869f1

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2008 14:25:07   
Anonimen
A si ziher, da ni rekel dvojni votli sistem ledvice? Ker kolko jaz vem ima vsaka ledvica votli sistem. Drugače imam pa jaz to napako (dvojni votli sistem) in sem imela zaradi tega v otroštvu pogostejše uroinfekte, zdaj je pa vse normalno.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2008 15:22:17   
pufka
Oj,
reko mi je virtualen al verzualen votli sistem leve ledvice-nisem pa sigurna točno kak je povedal. vglavnem reko je da ima votli sistem leve ledvičke in da naj bi se to popravlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2008 20:15:18   
cleopatra
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4544017,4545645#msg-4545645

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4469624,4471460#msg-4471460

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1043922,1043930#msg-1043930

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2008 23:40:59   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: pufka

Oj,
reko mi je virtualen al verzualen votli sistem leve ledvice-nisem pa sigurna točno kak je povedal. vglavnem reko je da ima votli sistem leve ledvičke in da naj bi se to popravlo.

To so tudi mojemu odkrili v 32. tednu. Čez 14 dni se ni več vidlo in tudi zdaj po porodu so naredili kontrolo in je bp.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2008 5:45:36   
pufka
Kaj pa ti je reko od česa to pride,pa kak se zdravi če se ne pobolša? Meni ta naš ginekolog nič ne pove,pravzaprav nima pojmauser posted image  Ko je videl da sem se vstrašla je samo reko da se da to vse popravit po poroduuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2008 7:03:43   
srki
Joj, punce, zakaj pa takrat, kot vam G nekaj povejo in ste v skrbeh, takoj tam, na licu mesta ne vprašate, kaj to pomeni. A ni škoda, da se potem takole sekirate in iščete podatke o tem, kaj bi lahko bilo?

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2008 7:29:08   
Kaku
Moj sine je imel povečan votli sistem leve ledvičke in sicer zaradi tega, ker je imel zožan sečevod in mu je urin zaostajal v ledvici. To smo odkrili šele po rojstvu, ker je imel velikokrat uroinfekt. Bil je opreriran in je vse ok. To prirojeno napako inajo pogosto fantki, velikokrat pa se do rojstva popravi. Zdaj sem spet noseča s fantkom in tudi ta naj bi imel malo povečan votli sistem obeh ledvičk, ampak je vse v mejah normale. Zakaj te pa tvoj ginekolog ne napoti v LJ v ambulanto za patološko nosečnost, kjer bi ti to spremljali? Pač boš po rojstvu v porodnšnici povedala za to in bodo otroku z UZ pregledali ledvičko in se bo potem videlo kako in kaj. Lahko pa se bo do takrat že vse uredilo.
srečno.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2008 7:32:46   
pufka
Hvala vsem za pomoč in odgovore!

Ginekologa sem spraševala pa se je delal gluhegauser posted image  Nič mi ni htel povedat,reko je da se bo to pač po porodu porihtalo.

Kaku kolko je pa bil star ko je bil operiran? In mu je zdaj vredi? Čisto nora sn žeuser posted image

(odgovor članu Kaku)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2008 7:38:17   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: pufka

Ginekologa sem spraševala pa se je delal gluhegauser posted image  Nič mi ni htel povedat,reko je da se bo to pač po porodu porihtalo.

Uf, take pa mrzim. zakaj pa je pol tam, madona. DA je tiho, ali da kaj pove? No, vsaj to, da je rekel, da se bo uredilo, je dobra novica.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2008 9:45:27   
Kaku
Pufka,
ni ti treba biti panična, ker to ni nič tako groznega. Nisem sicer medicinka, a če sem prav razumela: je votli sistem ledvice del ledvice, kjer se nahaja urin in ima vsaka zdrava ledvica ta "votli sistem", verjetno je pri vas povečan tako kot je bil pri nas. Res je, da se ponavadi do rojstva otroka to lepo uredi in je po rojstvu vse vredu.  Po mojem je odvisno od tega, kaj je vzrok temu, da se je povečal. Pri nas je bil zožan sečevod, kar je bilo potrebno operativno popraviti. Ko je bil sine operiran v KC, je bil star 20 mesecev, do takrat pa je bil na antibiotični zaščiti, da ni prihajalo do uroinfektov. Seveda je bila opreacija za nas vse mučna, a je uspela in sedaj je ledvica zdrava in lepo deluje.
Tudi jaz sem v 30 tednu in me je moja ginekologinja poslala v LJ na pregled, ker se ji je tudi zdelo, da je votli sistem ledvic pri otroku povečan, a zaenkrat je vse ok.
Upam, da se bo pri vas do poroda vse popravilo user posted image in boste dobili zdravega fantka.lp

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2008 18:52:02   
pufka
user posted image jutre zvem če se je tamalemu kaj porihtalo-upam da se mu je.

(odgovor članu Kaku)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2008 21:33:31   
pufka
Tamalemu se popravljauser posted image  je reko G da se ne večauser posted image  

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2008 22:11:23   
Acjom1
Super, pufka! user posted image  

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2008 23:36:28   
AinB
O, super novica. user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?