Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
no, takole je bilo na pregledu 18.2.2005 14:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo: Pri štirih mesecih 7000g. No, te ne bo več skrbelo a ne' Ker potem bi moralo mene tudi, ker ima lea 8500 pri 16 mesecih! Upam, da bo z urinom vse ok. Najbrž se je res nalezel od vaju. Mogoče bo pa tudi s krči bolje, ko bo vročina šla.
|
|
|
|
no, takole je bilo na pregledu 18.2.2005 14:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da bo z izvidi vse v redu in da se boste čimprj rešili teh smotanih, smotanih krčev!!!
|
|
|
|
no, takole je bilo na pregledu 18.2.2005 17:19:11
|
|
|
|
niki5
|
z urinom je vredu :) samo še te krči :( hvala vama za vzpodbudne besede :)
|
|
|
|
no, takole je bilo na pregledu 18.2.2005 19:05:43
|
|
|
|
ZARA
|
ojej,niki 7000g ...:bravo:,lepo skrbis za detka Svita... Kmal bo Zaro dohitel...;) 9.5 mes/ 7880g Taprav dedc! Pa krce bo tud premagal,jutr jih nau vec!!! lp
|
|
|
|
no, takole je bilo na pregledu 18.2.2005 19:42:33
|
|
|
|
Natas@
|
Naš je pri 3 mesecih imel 7110g, me prav zanima koliko bo imel pri 4,5 (pregled imamo naslednji petek).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?