|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bikini z gelom
27.5.2008 21:36:21   
Anonimen
Kje naj dobim bikinke, ki imajo v modrcu gel? Liscine so mi obupnih barv, za Beti sploh ne vem če obstajajo take, Triump ima tudi dosadne barve...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bikini z gelom
27.5.2008 22:13:32   
ona
Joj,si me zdej nasmejalauser posted image sorry!
Pa take kopalke boš sušila celo večnost al pa neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 22:29:47   
Anonimen
Najbrž jih imajo marsikje, ampak lani sem jih jaz kupila v Mercator centru v tisti trgovini nasproti vhoda v sam Mercator. Potem so pa Mercator center prenavljali in zdaj nimam pojma, katera trgovina je na tistem mestu. Sem pa plačala takrat okrog 45€.

Saj si mislila modrc z gelom, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2008 23:17:47   
helloKitty
Uuu jst bi tud mela take. Samo tiste ki so meni všeč so ponavadi brez gela in obratno. user posted image

Đoli:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2008 23:34:48   
lelaval
Uuu jst bi tud mela take. Samo tiste ki so meni všeč so ponavadi brez gela in obratno

Tolaži se, da nisi edina - sva že 2

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 6:19:30   
emmy
Nancy ima skoraj v vseh kopalkah gel.

Dobis jih v njeni prodajalni v Naklem ali pa v Emporiumu imajo veliko izbiro njenih kopalk.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2008 8:19:53   
kristinaj
jaz sem nekje ulovila, da se gel na soncu segreje in začne pečt....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 8:22:18   
felicia
mam jaz doma od mojga velik gela (za lase) ti loh nafilam katerikoli modrc!user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 8:33:49   
smigli
Včeraj sem bila v intimissimi in tam imajo razne vložke iz gela, ki se ob stiku s telesom, segreje na t. temperaturo in se tako zlije z obliko. Lahko jih daš v razne modele kopalk ali pa v perilo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2008 9:33:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Včeraj sem bila v intimissimi in tam imajo razne vložke iz gela, ki se ob stiku s telesom, segreje na t. temperaturo in se tako zlije z obliko. Lahko jih daš v razne modele kopalk ali pa v perilo.

aja? Hmm...kaj pa če greš potem v mrzlo vodo? A dol pade al se drži? Ne res ne vem...sem tudi o tej varianti razmišljala.

Gel za laseuser posted image Phh...! Sej imam dost trde joške, pa tut dobr mi stojijo, SAM PREMEJHNE so!! user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2008 21:44:52   
kaj@
tudi pri meni je bolj žalost kar se velikosti jošk tiče,jaz sem jih lani kupila v nancy v naklem,ful dobre,sicer brez gela,so pa fajn podložene.Sem imela že modrce z gelom,zgleda približno isto-gel ali dobro podložene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2008 7:54:47   
žiža
Pri Nancy dobiš silikonske blazinice, gel, olje, penaste blazinice, zračne blazinice. Ni da ni. Bikinije imamo pa skoraj vse tudi z gelom, če je A košarica, lahko se pa tudi v druge modrčke všijejo žepki za blazinice ali gel.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2008 9:04:25   
jakaracman
Žiža, a ti delaš pri Nancy?Meni so pa vaše kopalke ful dobre, pa zadnjič ste mi tako dober modrc naredili.user posted image  bravo za šivilje.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2008 10:14:17   
žiža
user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2008 12:39:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

Pri Nancy dobiš silikonske blazinice, gel, olje, penaste blazinice, zračne blazinice. Ni da ni. Bikinije imamo pa skoraj vse tudi z gelom, če je A košarica, lahko se pa tudi v druge modrčke všijejo žepki za blazinice ali gel.

Kje pa je v Naklem trgovina? A se da tut kej pokombinirat - glede na to da imam trup konfekcijsko št. 36, od pasu dol pa 38? Ker ponekod ful komplicirajo - moraš vzet oboje isto številko user posted image

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2008 13:36:40   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Kje pa je v Naklem trgovina? A se da tut kej pokombinirat - glede na to da imam trup konfekcijsko št. 36, od pasu dol pa 38? Ker ponekod ful komplicirajo - moraš vzet oboje isto številko user posted image

je označeno kje je trgovina. izgleda kot privat hiša, tako, da misliš, da nisi prov.

se da kombinirat različne številke, če vzameš model tekočega leta. cena je + 10 %.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2008 13:38:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Uuu jst bi tud mela take. Samo tiste ki so meni všeč so ponavadi brez gela in obratno

Tolaži se, da nisi edina - sva že 2

Tri. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2008 13:50:22   
Felicity
Yamamay ima take kopalke.
Sicer sem jaz gledala v Italiji, ma baje imajo tudi pri nas (Sportina).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2008 16:44:17   
kaj@
priporočam ti da greš v nancy,ker sem jaz lani imela isti problem,preiskala vse od jesenic bleda,kranja,lj...nazadnje našla ful dobre v nancy in ne ene celo več mi jih je bilo všeč in prav,glede št lahko kombiniraš,ni problema.Trgovina je pa ,če se po stari cesti pelješ proti Kranju,je na desni ena gostilna,se trenutno ne morem spomnit imena,za gostilno še nekaj metrov naprej zaviješ desno,potem te pa table vodijo do privat hiše,kot so ti že omenjale ostale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2008 18:27:34   
Paštetka
V Rebel trgovinah imajo take z luftom. Magistral ali nekaj takega. So mi ene z makom ful všeč. Samo 80 €, pa ne dam zanje user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.5.2008 18:31:45 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2008 19:39:25   
Anonimen
Hvala vam, grem jutri k Nancy čekirat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2008 0:21:19   
kaj@
glej da sporočiš če si kaj dobila in če imajo dosti izbire,sem tudi sama namenjena tja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.5.2008 13:40:03   
ursa30
gel je super, je pa dost nerodno če ti poči, tako kot se je to zgodilo v mojem primeru..user posted image  zgodilo se je pa en teden pred dopustom, kopalke so bile stare par dniuser posted image . pridem iz vode in kar naenkrat sem bila vsa mastna po dekolteju user posted image   no stvar se je srečno razpletla, ker sem jih reklamirala in sem dobila nove.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.5.2008 19:54:04   
Anonimen
Nancy ima skoraj v vseh kopalkah gel.

Ja...user posted image .

Veliko prekrasnih modelov ima, z gelom tako fajn zgledajo....samo ga ne maram.

(odgovor članu emmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.5.2008 21:09:30   
felicia
in?

Kako je bilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?