|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce počitek in bolniški stalež!
18.2.2005 11:53:39   
Sulfinija
Punce ravno sedaj sem prišla od zdravnice in dala mi je cel kup zdravil in še injekcijo proti bolečinam in bolniški stalež,ko bo bolje moram priti nazaj.
Ravno sedaj sem govorila z šefico in mi je rekla,da naj se ne sekiram,ker je nevarnost da bi se še okužili tudi drugi,če pridem deklat naj doma počivam in naj pridem delat čez drug vikend,ker imava danes teden ambulanto za neplodnost in potem v soboto ko se bodo vse zadeve uredile pri meni.

Sedaj imam malo več časa za vas drage moje prijateljice zato bom več časa lahko an forumih vam pomagala z nasveti,tolažbami in vas prosim ne pozabite name in oglašajte se mi čimveč kajti časa imam sedaj res na pretek!

LP vsem in se pišemo!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 11:55:57   
biba77
Oh, Mojca, le cimprej se pozdravi, da bos lahko z nami celi teden, celi dan.:bravo::bravo::)-:bravo::bravo:
En cajcek :kava: za zacetek...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 12:11:25   
cmokec
Kako je fino, če imaš ob sebi, ljudi, ki te zastopijo. Sedaj pazi, da se čimpreje pozdraviš, od Bibe :)-:)- čaj, pa z dekco se zavij in piši.

Hitro okrevanje, :rozica::rozica::rozica:

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 13:10:15   
pupika
Mojca tudi jaz ti želim, da čimprej okrevaš in da boš potem zdrava kot riba. Čimveč sadaj saj veš kako pravijo pomaranče, granatno jabolko je baje odlično, sploh pa semena proti zbijanju vročine,...

Punce bom šla pa tudi jaz za ene par dni v bolniško, včeraj sem dobila še krvne izvide in mi upadajo nosečniški hormoni, tako da sem v ponedeljek naročena na čiščenje.

Včeraj me je bila kar groza, ko sem se šla v bolnico naročit.

Punce jaz bom medtem mislila na vas in upam, da se bo seznam nosečk do moje vrnitve zelo povečal.

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 13:11:42   
cmokec
:((:((:((:((:(( pupika, jaz bom s teboj. :angel::angel:

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2005 13:12:05   
tinkamiška
Mojca9000 pozdravljena!

Želim ti, da bi bila čimprej zdrava in sem vesela, da imaš tako razumljive ljudi okoli sebe.:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2005 13:12:30   
Skye
:(pupika :(

Upam, da boš vse vredu prestala, brez zapletov in da se čim prej vrneš.

:rozica::rozica::rozica::rozica:
Skye

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2005 13:13:43   
biba77
Joj, Pupika, zal mi je...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2005 13:13:59   
tinkamiška
Joj, pupika:((:((:((, upam, da boš čim lažje šla čez to in joj, sej ne vem kako te naj potolažim:(

Drži se, me bomo tukaj čakale na tebe in bomo v mislih s tabo:rozica::rozica::rozica::angel:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2005 13:20:16   
pupika
Punce res ste dobre, najlepša hvala za vse vaše izrečene besede.

Sicer sem si pa že ob vas malo opomogla.

Upam, da sem zelo hitro vrnila med vas, kajti RR me res tolaži in lažje je z vami punce.

Za vsako en šopek :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2005 19:27:13   
pika74
Boga pupika - se mi kr smiliš:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?