|
Ena taka, poletno-kocinasta 27.5.2008 18:07:23
|
|
|
|
caillou
|
Danes me je možek presenetil in me po enem tednu spustil v civilizacijo. Saj veste kakšen je človek po enem tednu, ko ima kup drugih skrbi in se na novo zrasle kocine sploh ne spomni, kaj da bi mu prišlo na pamet, da bi si jih odstranil ? V preteklem tednu sem se borila s hčerino visoko vročino, pa zbijanjem, pa a bo to lahko spravila dol (bo lahko jedla), a ne bo mogla, pa z ambulantnimi infuzijami proti dehidraciji, pa.... Mislim, res me je lasten izgled en drek brigal. Tako so kocine enostavno ubrale prosto pot. No, kot sem že zgoraj napisala, sem imela danes celih pet ur časa, da po enem tednu končno vidim našga fantolina in preživim nekaj časa z njim. Zaradi hude hčerine kužnosti smo ga poslali na prisilne počitnice k dedku in babici. Že prej me je dragi opozoril, da je bjondi s telvizije včeraj napovedala hudo vročino in naj se rajši malo manj oblečem. No, pa sem si kljub poraslim dlakam na rit nataknila 3/4 kavbojke. Da mi ne bi bilo vroče, ne ?!?Vse lepo in prav, če se mi med poletno množico ljudi ne bi bilo treba vsesti, da so mi kavbojke zlezle na pol kolen in so imele dlake krasno priložnost pokukat v vsej svoji temni in gosti veličini. Priznam, da sem se počutila precej nelagodno. Vse skupaj me je precej presenetilo in na misel mi je prišla ženska, ki sem jo nekoč vso odlakano opazovala pred sabo v vrsti. Joj, kako sem se zmrdovala in zgražala. Takrat sem si mislila: "Jao, kako more,...pa poglej kako je grozna,...bogi njen dec,....mater je zanikrna,.... ! Jaz se pa za nič na svetu ne bi mogla takale pokazat, phe." No, danes sem se nažrla zarečenega kruha. Nikoli ne reci nikoli, ker ne veš kdaj te lahko doleti kaj podobnega. Bogsigavedi, kdo vse me je danes opazil . Ste bile že kdaj v podobni situaciji ? Hudiča je zoprno. Sem dobila danes vse nazaj. Pa ne vem no, a je to samo modna muha, a so te dlake res tako moteče in grozne ?
< Sporočilo je popravil caillou -- 27.5.2008 18:09:15 >
|