|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odprtost materničnega vratu
27.5.2008 13:51:23   
Nataan
Sem v 36. tednu in me zanima, kdaj in če sploh so vam ginekologi na rednih pregledih preverili, če ste že kaj odprte. Jaz hodim v Leonišče in pri mojem ginekologu gre vedno vse po tekočem traku, ima namreč ogromno pacientk ... Pa me zanima, če je to sploh praksa, da to kaj pogledajo preden res dobiš popadke...

Pa hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odprtost materničnega vratu
27.5.2008 14:06:19   
lindy
Ne praksa to ni, nekje to delajo, drugje spet ne, mene moja g. tudi še ni pregledala vaginalno in je rekla da šele čist na koncu, sam lahko grem pa že prej rodit, pa sej te dajejo na ctg, tko da pomoje je čist vseen če te pregleda al pa ne, no fino je že, če te, ni pa nujno!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 14:16:41   
jajula
tud jst hodim v leonišče, pa mi je prvič pogledal odprtost MV dva tedna pred rokom.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2008 15:02:08   
polma
V Leonišču mi bodo prvič preverli MV ta petek, v 40t. Zaradi kakih infekcij rajš nič ne žokajo, tko so mi rekli.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2008 15:24:14   
Naja30
Meni je MV pregledal G v P, ko sem bila že čez rok.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 16:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2008 16:13:51   
Anonimen
Obakrat v 32 tednu
pa ctg čist nič ne pomnei,lahko ti kaže popadke na minuto ,pa nisi nič odprta tudi potem ne greš  rodit,razen če si čez rok fajn

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2008 16:49:25   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

tud jst hodim v leonišče, pa mi je prvič pogledal odprtost MV dva tedna pred rokom.

no sej možno da bi mi drugače tud kasnej pogledu, sam je šu lih na dopust in je preveril kakšno je stanje.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2008 19:45:35   
mali007
Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog).

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2008 20:35:12   
bastian111
Mene pregleda ob vsakem pregledu ,danes je rekel da je zadnjič :Lp

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2008 21:09:28   
Blacky30
Na čisto vsakem pregledu od 11. tedna dalje.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2008 11:21:22   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: mali007

Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog).

Točno tako- če se ti popadki sprožajo, pol pa ni važen kaj ctg pravi, ker lahko da so lažni popadki ali pa tapravi(doma)-pri dovol močnih lažnih popadkih se mat.vrat začne mehčati in odpirati, meni se je za 1prst v 36tuser posted image , pa je bil crg nereaktiven. lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2008 12:20:55   
srki
Pregledal me je v 23. tednu, ko sem mu omenila, da imam izcedek. Prejšnji pa samo po PDP-ju.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?