|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje
18.2.2005 10:00:18   
CIPRESA
Zdaj pa se je začelo še pri meni! V spodnjem delu trebuha na levi strani po popkom me na vsake toliko časa nekaj močno špikne in potem popusti v momentu, kakor da ni bilo nič. Me ne boli skos ali šika skos kot ste že pisale, ampak zelo močno špikne, da močno zaboli v trenutku, potem pa spet nič kako uro dve, pa spet.
Če je imela katera podobne težave?
Nimam izcedka, ali krvi, vse je normalno, tudi mehurčke še čutim na vsake toliko časa, zato še ne zganjam panike, me pa res zanima kaj bi to lahko bilo???

LP CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Špikanje
18.2.2005 10:08:16   
rozi81
To sem glih jaz včeraj pisala samo mene je bolelo več kot ceu dan in celo noč, skoraj dva dni skup:((.
Zato sem klicala G včeraj in je rekla naj počivam ker imam tako ali tako danes pregled. Rekla pa je da gre verjetno za vezi. Samo to je bila tako močna bolečina in potem je hotla nekak nakazat da imam nizek preg bolečine kar pa ne bi glih rekla za mene. Samo se mi zdi brezveze da ji kaj ugovarjam verjetno so vezi pač je taka močna bolečina. Bomo vidl kaj bo dons na pregledu rekla.

LP S:nosecka: in :duda:21t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Špikanje
18.2.2005 10:16:29   
Dari

Meni se tako špikanje dogaja npr. če si ponoči napol v leže obrišem nos oz. kdaj pa kdaj ob kakem podobnem naporu v neudobnem položaju. Me špikne ko :hudicek:, se malo obrnem pa popusti - prav hitro. Ne vem kaj naj bi to blo, ampak ker je drugače vse OK ne zganjam panike.

9nebesa glih ko tole pišem me mali zgačka :)

Papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Špikanje
18.2.2005 10:42:38   
malika
Dokler gre samo za špikanje, je vse OK, ker se vse širi, ampak kljub temu ne pozabite tega omenit gin, na pregledu. Ponavadi reče, da začni pit magnesol, to je pa tudi vse.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Špikanje
18.2.2005 11:12:56   
CIPRESA
Hvala za odgovore punce, sem pa klicala za izvide, ker sem šla danes zjutraj dat urin, pa je neki narobe, tko da moram poklicat od 12-13 ure enkrat ginekologinjo. Sestra je samo rekla da simptomi niso vredu.
Kaj vse mi sedajle hodi po glavi si ne morete predstavljat.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Špikanje
18.2.2005 11:31:56   
Meceno
Oprosti , ampak a imaš mogoče samo močan izcedek ?
Mislim , ker mene nekaj špika od svečke ker sej jih včeraj dobila .(Canesten)

Lp :nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Špikanje
18.2.2005 11:38:17   
CIPRESA
Ne Meceno, nimam izcedka. Sem pa že imela svečke in sem imela vedno zjutraj bel izcedek - kot bi bila ena kreda - mislim da je to bilo od svečk, ker potem čez dan pa nič.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Špikanje
18.2.2005 12:21:25   
Meceno
To je ziher od svečk ,sam ni fino ko se moram non -stop preoblačit !:(

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Špikanje
18.2.2005 13:04:02   
Meceno
Kak se mu pravi , da bi lahko potem,če se mi bo še pojavil povem svoji G. ?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Špikanje
18.2.2005 14:38:06   
petraCBU
Mene tud na momente špika in boli kot bi imela hkrati vnetje jajčnikov in mehurja :( Sam pol mine :)
Da ne govorim, da sem takrat stalno na WC-ju za tistih pet kapelj. Eden od pikcev mi vsake toliko na mehur stopi, al kaj :)
Aja, a se magnesol dobi brez recepta?
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!