|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Concord Neo-izkušnje
23.5.2008 21:22:40   
patricijap
Pozdravljene,

zanima me ali ima katera izkušnje z vozičkom Concord Neo-meni je zelo všeč, sem ga videla v Pikapolonici in se mi zdi zelo okreten, lahek, dobro vozljiv, pa najbrž bi mi še šel v prtljažnik (clio), če snamem kolo.  Prodajalka mi je pokazala še lupinico Jane -Matrix, ki jo lahko uporabljaš kot košaro za novorojenčka na tem voziču, kar se mi zdi zelo praktično  - sicer se mi zdi nekoliko ozka....ima katera izkušnje s to lupinico oz. jo uporablja kot košaro?

V kratkem se bom morala odločiti, odlačam pa se med PP switch in tem. Pomembno mi je predvsem da je lahek, praktičen da mi gre v prtljažnik (clio) in da je dobro vodljiv (edina slaba lastnost pri PP ki me moti) -ne samo za asfalt in raven teren! Predvsem ga moram sama "obvladovat" saj veste v avto not pa ven, pa čim hitreje in enostavneje!

Prosim če imate kakšne izkušnje mi pomagajte pri odločitvi!
hvala, pa lep pozdrav, p  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Concord Neo-izkušnje
26.5.2008 13:38:45   
patricijap
Ma, a res nobena nima izkušenj s njim, ali je vsaj razmišljala o njem?user posted image

(odgovor članu patricijap)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 23:14:23   
skuštrana
lupinico Jane -Matrix, ki jo lahko uporabljaš kot košaro za novorojenčka na tem voziču,

Se mi zdi, da je dobila zalo slabe ocene na testih pa tudi pri uporabnikih.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 15:46:51   
P*****
Midva sva ga kupila, vendar dobimo dojenčka šele avgusta, tako, da nimam praktičnih izkušenj. Lupinico imava tudi od concorda, ker smo v IT kupili vse v kompletu (concord ion-lupinica+košara+športni del). Meni je bil takoj zelo všeč, ker je tak moderen in ima res vse kar si zamisliš in tudi spravi se na majhnouser posted image . Bomo vidli kako se bo obnesel, zaenkrat mi pa ni žal, da smo ga kupili (tudi, če je malo dražji).

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2008 20:50:12   
patricijap
Pozdravljena p..

tudi mi pričakujemo avgusta user posted image

Mi lahko zaupaš točno kje si ga kupila? Prav razumem da v Italiji? Je cena enak kot pri nas? 

hvala ti pa lepo pričakovanje user posted image

lp
p  

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?