Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:00:29
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Ojla! Ja jst sm začela nekje teči pred 14 dnevi, tmala je pa stara 2m+11 dni. Prej se nism upala, ker sem bila tud šivana, pa vse to! Pa jst nimam glih kakšne probleme s tem k tečem- tud pr mleku ubistvu ne. Drgač pa en deci piva spiješ zvečer, pa boš vidla, kolk mleko bo :) (to je res) :) lp
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:10:02
|
|
|
|
Olivija
|
ne, pri meni ni telovadva nič vplivala na mleko, tudi dieta ne, ker pa res nisem mogla počakat 6 mesecev s hujšanjem.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:39:09
|
|
|
|
želva
|
Ti sam športej Z mlekom pa bo vidla kako bo. Prej, ko po 2 mesecih itak ne boš ne vem kaj športala, pol se pa ponudba-povpraševanje že uskladi, tako da pomoje ni panike. Jaz sem tud s svojo kužo do dneva pred porodom vsak dan šibala 5km.No, tekla nisem, sva hitro hodile. Sem bila v super kondiciji, porod je minil v 2,5 urah, po enem mesecu se mi pa ni več videlo da bi rodila.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 13:24:37
|
|
|
|
Naja30
|
Telovadba po moje ne vpliva. Dieta pa je pri meni vplivala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2008 15:32:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 25.5.2008 16:01:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Šport pri meni ni čisto nič vplival na količino mleka (pa sem tekla relativno veliko), dieta (Monti) pa fejst, tako da sem s tem žal morala počakati do konca dojenja.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 25.5.2008 22:16:41
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška in kaksne so bile diete po podou? Jaz sem poskusila z ločevalno. Pa ni šlo, mleko mi je zmanjkovalo. Tega pa nisem hotla reskirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?