Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:02:44
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi G nima kaj veliko za naredit. Mogoče ti bo pogledala z UZ in ti dala dabroston. Veliko počivaj, čeprav tudi to ni merilo, da ne bi šlo kaj narobe. Misli pozitivno in počivaj.
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:04:37
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Najprej pokliči G in se pojdi pokazat. To sem vedno, kadar je bilo kaj podobnega, naredila jaz.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 10:05:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:06:38
|
|
|
|
snežinka7
|
hvala vama obema, bom kar poklicala G pa bomo videli. Mogoče pa je to zaradi tega, ker so sedaj plodni dnevi. Bomo videli pa, ko izvem kako in kaj vas obvestim.
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:09:01
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 hvala vama obema, bom kar poklicala G pa bomo videli. Mogoče pa je to zaradi tega, ker so sedaj plodni dnevi. Bomo videli pa, ko izvem kako in kaj vas obvestim. plodni dnevi???!! No mogoče sem jaz narobe razumela.... ....ti le pojdi G, potem pa poročaj kako je bilo in da je vse ok!!!
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:09:13
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Veš, kako je s klicanjem G. Ponavadi te odpravijo že kar sestre, da še malo počakaj, pa boš videla, kaj bo. Jaz sem z mojim G v dobrih odnosih, tako da se vedno pogovorim z njim in mi vedno reče, naj pridem. Ko pa še ni bilo tako, so me pa kar sestre odpravile...vse dokler lepo nisem prišla tja. Tako da če te skrbi, morda raje kar pojdi taj in povej, kaj je bilo, da te bodo zagotovo pregledali in da bo konec strahu.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 10:14:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:14:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
Se strinjam s Splet.Ka, jaz bi ti tudi priporočala, da greš do svojega G., brez klicanja in naročanja, ko pa boš tam itak da te bojo sprejeli in boš bolj mirna Vse bo ok, boš videla
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 10:19:16
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja lahko da punca misli, da lahko imaš plodne dneve med Draga Snežinka to je nemogoče, zato se kar pomiri in hodi do G.! Namesto da ji odgovarjate z vprašanji ji raje razložite. Lahko da je punca zmedena, zato bodite bilj prijazni!
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 11:02:10
|
|
|
|
punčkica
|
Tudi jaz sem bila noseča 6 tednov in se mi je pojavil krvavo rjav izcedek, šla sem k G na pregled in ploda niso videli, dala mi je dabroston in izcedek je minil, vendar pa naslednji teden še vedno niso videli ploda in še vedno je bil prisoten izcedek. Končalo se je z IMN nažalost. Vendar pri seksu lahko poči katera žilica in se pojavi krvavitev. Vseeno pojdi na pregled.
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 11:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko je to slab znak, lahko pa da ni. Čist tako bom rekla - če je namenjeno potem bo vse ok, če ne pa pač ne. Itak nimaš kaj naredit. Lahko že sedaj jokaš in se sekiraš... Kokr bo pač bo - ne moreš spremenit. ti pa želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 11:58:20
|
|
|
|
mamm
|
Če si noseča so tvoji plodni dnevi že oplojeni, plod samo še raste
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim 22.5.2008 12:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: punčkica Vendar pri seksu lahko poči katera žilica in se pojavi krvavitev. Evo, na to sem tudi jaz pomislila. Sploh če ni bilo sveže krvi in teh izcedkov danes ni več se mi zdi, da ni nič hujšega. Plodnih dni pa resnimaš več, saj si noseča. Se pa zgodi kateri, da ima kakšne rjave ali krvave izcedke takrat, ko bi imela M, če ne bi bila noseča.
|
|
|
|
RE: malo izcedka - kaj naj naredim? 22.5.2008 15:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ali se ne morete vsaj na začetku vzdržat seksa????men ga je g odsvetovala v prvih tednih...že tko je rizično vse skupaj v prvih mesecih...jojjojoj,mal pameti v glavo!!!! petra
|
|
|
|
RE: malo izcedka - kaj naj naredim? 22.5.2008 15:33:58
|
|
|
|
Andromeda
|
Anonimna - če imaš ti tak odnos do seksa, zakaj bi ga imeli vsi? Če je kaj narobe s plodom itd, seks nima nobene zveze s tem...
|
|
|
|
RE: malo izcedka - kaj naj naredim? 22.5.2008 15:41:33
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce najprej hvala vsem, ki ste mi pomagale, sploh pa tebi BEBIII, ostale pa raje drugič svoje komentarje zadržte zase. Mogoče nismo vse tako pametne kot ste nekatere, da ne bom naštevala katere ste to že same veste. Jaz sem opravilo vredu, to ni bil krvav izcedek ampak samo, ko sem se obrisala je na papirja bil čisto svetlo rjav madež. Mi je G rekla, da je to čisto normalno in, da se naj nič ne bojim. Malo počitka pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: malo izcedka - kaj naj naredim? 22.5.2008 15:42:51
|
|
|
|
snežinka7
|
Andromeda se čisto strinjem s tabo. Anonimna drugič raje malo premisli kaj napišeš!
< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 22.5.2008 15:43:17 >
|
|
|
|
RE: malo izcedka - kaj naj naredim? 22.5.2008 15:45:06
|
|
|
|
Andromeda
|
No, snežinka, zdaj si lahko pomirjena in greš lahko počivat...Pa vzdrži se seksa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?