Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 20.5.2008 21:39:02
|
|
|
|
Naja30
|
Moja ni bila tečna. Mogoče zato, ker je bila že pripravljena na prenehanje. Ni pogrešala. En dan po postopnem odvajanju se pač ni več dojila in to je bilo to.
|
|
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 20.5.2008 23:46:11
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj je otrok sam nehal ali si ti nehala? Naša je pri cca 1 letu sama prenehala in ni bilo nobene tečnobe.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 0:10:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 6:15:31
|
|
|
|
anju
|
dojenje ni samo hrana, ampak cartanje in mamina varna blizina. pomojem je zato taksna.
|
|
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 20:54:21
|
|
|
|
Seven*
|
Odgovor imaš v svojem odgovoru. Vzela si ji pač nekaj kar še potrebuje.
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 21:11:45
|
|
|
|
picola1
|
Hvala za odgovore... Ja...žal sem morala... Bila sem na Tametilu že 4 mesece (vmes sem parkrat probala vse živo pa ni nič pomagalo) in G mi je rekla, da bom morala nehat...Tako je zmanjkalo mleka, jaz pa sem jo postopoma odstavljala en mesec prej...Sem jo danes dvignila k sebi, ko je bila nekaj spet sitna in mi je kar vrat začela sesat... A je blo vam tut tako hudo, ko ste nehale dojit...? Skos mi je šlo po glavi, da jo zadnjič dojim in da se ona zadnjič doji v življenju....Po eni strani pa je kar nekako osvobujoč občutek (misel, da imaš spet malo več svobode)...Ful mešani občutki, skratka...(sej to je najbrž itak normalno, ne) Imejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 21:13:12
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Hvala za odgovore... Ja...žal sem morala... Bila sem na Tametilu že 4 mesece (vmes sem parkrat probala vse živo pa ni nič pomagalo) in G mi je rekla, da bom morala nehat...Tako je zmanjkalo mleka, jaz pa sem jo postopoma odstavljala en mesec prej...Sem jo danes dvignila k sebi, ko je bila nekaj spet sitna in mi je kar vrat začela sesat... A je blo vam tut tako hudo, ko ste nehale dojit...? Skos mi je šlo po glavi, da jo zadnjič dojim in da se ona zadnjič doji v življenju....Po eni strani pa je kar nekako osvobujoč občutek (misel, da imaš spet malo več svobode)...Ful mešani občutki, skratka...(sej to je najbrž itak normalno, ne) Imejte se lepo. Ej zakaj si morala nehat? A ješ kakšna zdravila? Če ja, potem napiši katera. Včasih kar rečejo da moraš nehat. Mi je žal, da si v taki situaciji!
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 21:28:33
|
|
|
|
picola1
|
Ker sem že predolgo jemala Tametil, ki pospešuje nastajanje mleka. Zmanjkalo mi ga je namreč pri 3,5 mesecih in sem poskusila vse živo (sezamov napitek, pivo, ful jo pristavljat, veliko pit, čaj za dojenje, bela kava, polnozrnat kruh...skratka svašta...in na koncu sem pristala na Tametilu )...Zdej mi je pa itak dokončno zmanjkalo mleka, ker sem nehala tbl jemat.
< Sporočilo je popravil picola1 -- 21.5.2008 21:29:37 >
|
|
|
|
RE: Prenehanje dojenja in tečnoba 21.5.2008 21:30:27
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Ker sem že predolgo jemala Tametil, ki pospešuje nastajanje mleka. Zmanjkalo mi ga je namreč pri 3,5 mesecih in sem poskusila vse živo (sezamov napitek, pivo, ful jo pristavljat, veliko pit, čaj za dojenje, bela kava, polnozrnat kruh...skratka svašta...in na koncu sem pristala na Tametilu )...Zdej mi je pa itak dokončno zmanjkalo mleka, ker sem nehala tbl jemat. Otroku kar daj sesat, če ima željo. NI nobene škode, tudi če misliš da nimaš mleka. Bo pač sesal v prazno, čeprav je to redko. Vso srečo!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 22:47:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?