|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   št. brezplačnih UZ-jev
16.2.2005 22:40:23   
Barbara L
Koliko UZ -jev naj bi bilo brezplačnih?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   št. brezplačnih UZ-jev
16.2.2005 22:40:55   
NENAJANI
2 :((

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   št. brezplačnih UZ-jev
16.2.2005 23:02:11   
petraCBU
Po moje je to odvisno od G. Meni ga (zastonj) naredi vsakič ko pridem. Torej na približno 4 tedne.
P.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   št. brezplačnih UZ-jev
16.2.2005 23:04:09   
NENAJANI
Sej sem jaz tudi imela do sedaj tri, ampak po pravilih naj bi ti pripadala 2 (meni se zdi)!!!!
Klinc gleda tistega, ki se je to spomnil!!!:grrr::grrr::grrr:
Jaz bi lahko čisto vsak dan gledala mojega :modri: kako brca v sondo!!!!:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 7:27:37   
Vekica
Jst sem včerej na pregledu vprašala, pa mi je sestra rekla, da samo 1!!! In sicer morfologija. Tistega prvega sem plačala, za tistega zadnjega ti ga pa delajo le po potrebi.
Je pa gotovo od G do G različno... Moja jih ne dela velikokrat in mi je kar prav tako.
Čez 14 dni imam pa morfologijo :bravo:!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 8:20:48   
pixel
Mislite, da je UZ kaj škodljiv za otroka? Ga čuti? V torek sem imela morfologijo in se mi je zdelo, da je še včeraj ful mal brcu. Drugače :duda:že kar dobro čutim. (20t 5/7).

Neposredna povezava do sporočila: 6
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 9:08:05   
pravljica
po moje UZ ni škodljiv za otročka...drugače ga ne bi delali v takšnem obsegu (nekateri)...če ga čuti pa ne vem, ampak dvomim...strokovnjaki bi že kaj napisali o tem, če ne bi bilo nedolžno
meni je do zdaj G naredila samo UZ na začetku (do 9. tedna) zaradi izcedkov, potem sem bila na NS (13. tednov)...od takrat pa še pikeca nisem videla...čez 3 tedne (23 tednov) imam morfologijo
a po morfologiji ni več obveznih UZ?, ker moja G se očitno tega drži :((

Neposredna povezava do sporočila: 7
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 9:14:54   
dory
Jaz sem jih mela vsak mesec :):bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 9:54:07   
Dari

UZ otroku verjetno ne škodi, sem pa ravno enkrat zadnjič brala tule na forumu, da glih paše mu pa ne. Menda je po UZ mali :duda: še cel dan nemiren in razburjen, morda prestrašen. Tko da moj Dragi ne dovoli nobenih samoplačniških UZ-jev. Tudi jaz sem do zdaj imela enega, imam pa 8.3. morfologijo :bravo:

LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
   št. brezplačnih UZ-jev
17.2.2005 10:04:49   
Naja31
ZZZS krije samo dva UZ, prvega, da se nosecnost potrdi in pogleda, ce je vse ok in potem morofolsoi pregled v 20-22. tednu. Vse ostalo je odvisno od dobre volje nasih G.
Sem pa tudi jaz brala, da je mali po UZ se nekaj casa vznemirjen.

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!