|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stopnice
19.5.2008 22:59:33   
snezika
Moja nosečnost poteka normalno, sem v 20 t. Zaenkrat nimam nobenih težav, razen mogoče rahle bolečine spodaj, ki se vsake toliko pojavi. G. mi je rekla, da naj začnem jemati magnezij. Pozabila pa sem ji povedati, da dnevno večkrat prehodim 50 stopnic, saj v bloku ni dvigala. Zanima me, kako vplivajo stopnice na nosečnost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stopnice
20.5.2008 6:47:49   
Anonimen
ni vpliva

(odgovor članu snezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2008 7:20:45   
srki
Nič, po mojem. Če po sebi sklepam, samo malo zadihanostiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2008 7:30:05   
mika
če je nosečnost bp nič ne  vplivajo, glej samo da se po njih ne skotališ.

(odgovor članu snezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 7:44:56   
srki
Ja, to pa res. V naši službi se je že marsikatera, z mano vred. Na srečo ne v nosečnosti.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2008 8:13:08   
kristinaj
kvečjemu koristi, malo razgibavanja ne škodi. ko prideš domov se pa uleži, noge na kavč in počivaj....

(odgovor članu snezika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 9:40:07   
Maja T.
S stopnicami boš obdržala samo kondicijo za porod. Edino bodi pazljivejša, da res kje ne padeš. 

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 10:29:03   
zabica26
So že vse povedale...tut jaz premagujem nadstropja v hiši, večkratdnevno... ni panike. Mal bolj boš zadihana vsak teden, pa baje na koncu pospešijo porod...baje...pr men ni blo vpliva...sem bila čez rok...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 10:46:55   
KAHLO
snezika jaz sem v 25 tednu in moram tud sopihat v četrto nastropje....ampak tako kot punce pravijo....jaz smatram to hojo k neko vrsto telovadbe......grem lepo počasi po štengah...in to je to.....edino kar je res pazi da ne padeš, pa da lih kaj težkega ne nosiš sabo gor!!! tiste krče v spodnjem delu sem pa jaz tud mela in so se zdaj že fino pomirili, sem tud malo več magnezija spila!!! tako da brez strahu, jaz smatram to telovadbo po stopnicah, k kondicijske priprave za poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 11:34:24   
mishel
Kot so že punce napisale. Dokler nosečnost poteka bp, ni problema. Če pa ti bodo rekli strogo mirovanje, potem te bo moral pa tvoj nositi user posted image . Malo heca user posted image . Mislim da nebi smele vplivati na potek nosečnost.i 

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 12:38:53   
Soncnica Sandra ***
če je nosečnost bp nič ne vplivajo, glej samo da se po njih ne skotališ.

Tako je. Samo res pazi, da ne padeš na njih. Sej vem, da se ti mogoče zdi smešno da bi padla po stopnicah, ampak moraš vedeti, da so nosečnice nekoliko bolj "štoraste" in sploh ne veš kdaj te spodnese.
Tudi sama sem to okusila, ampak je bilo HB vse BP.

Drugače pa so stopnice ok za vzdrževanje kondicije, edino le v primeru če imaš skrajšan MV (tako je bilo pri meni) se odsvetuje hoja po stopnicah.

Srečno!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?