|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Jesenice
19.5.2008 15:01:02   
*zoe*
O vseh porodnišnicah lahko berem, nisem pa zasledila veliko o jeseniški. A mi lahko prosim poveste vaše izkušnje s to porodnišnico, kakšen so kaj babice, drugo osebje, ginekologi, hrana,.... skratka vse me zanima.

Hvala za odgovore že vnaprej pa lepo se imejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Jesenice
19.5.2008 15:27:21   
*erika*
js rodila na jesenicah 2 leti nazaj,in lahko samo pohvalim vse kar se tice te porodnisnice.v porodni je vse moje zelje babica upostevala pred,med in po porodu je bil pri meni zdravnik dr.tratnjek,ki je bil tudi zelo vredu.ko sem prisla na oddelek sem bila sama v sobi kar je velik +,vsaj zame..hrana je bila vredu.ko so banbice hodile zjutraj gledat otrocka ga pregledajo,stehtajo,problecejo in to vse v tvoji sobi da vse spremljas kar je najboljs.men je porodnisnica jesenice najboljsa sem lani drugega otroka rodila v kranju in je bilo ok ampak jesenice so boljse.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 16:50:21   
Blejka26
tudi jaz sem zelo zadovoljna z porodnišnico jesenice.Rodila sem dvakrat in obakrat zadovoljna-z vsem kar se tiče porodnišnice.Tud hrana je zadovoljiva-imaš celo meni in izbiraš med tremi jedilniki.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 17:29:59   
Netopirčy81
Tudi jaz sem rodila na Jesenicah. Men je blo v redu, in ko bo treba, bom spet šla tja. Nimam slabih izkušenj.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 9:19:39   
*zoe*
Ful dobr, me veseli, da je ok, da so vaše izkušnje pozitivne. Tudi sama se bolj nagibam k Jesenicam, čeprav imam do Kranja isto km kot do Jesenic user posted image  Poleg tega v Kranju prav nobenega ne poznam, na Jesenicah bi se pa še celo našel kdo.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2008 11:41:38   
*kinnie*
Jaz sem 2x rodila na Jesenicah in vseh pogledih lahko rečem le super!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2008 11:42:38   
arielca
Nimam pripomb. Zame je bil porod res lepa izkušnja.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2008 18:45:53   
Nyah*
Meni je tudi ta nasa ljuba porodnisnica eden od razlogov, da se drugega poroda veselim, vsaj kar se oskrbe in ostalega tice (kar se tice tezavnosti poroda, itak nimajo oni nic zravenuser posted image ).

Babica je bila z nama ves cas, imela sem zogo, kar nekaj ur sem bila na njej, ker sva bila sama, sva imela svojo glasbo, lahko sem pila med porodom, moj dragi je na koncu sam delal ctguser posted image user posted image , kar se tice hrane, so trije meniji, sigurno ti je kaj od tistega vsec, moj ljubi je bil stalno pri nama, je zraven gledal, kako jo previjajo, so nama obema kazale kako in kaj, v glavnem, user posted image user posted image user posted image  Jesenice!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2008 22:45:50   
Annny
Jesenice so zakonuser posted image user posted image user posted image Tam sem rodila pred 3,5 leti in bom letos še enkrat.Babice in sestre so zelo ustrežljive, hrana je ok..Tratnjek je super.EA je najboljšauser posted image No, kar se samega bivanja v porodnišnici tiče, je moje edina pripomba, da je občasno primanjkovalo Vir vložkov (jaz sem raje vzela še en paket s sabo in mi je prav prišel), tudi oblekic za dojenčke je enkrat zmanjkalo (potem rabijo ca 1 dan, da jih prinesejo..). Tudi s svežimi spalnimi srajcami se niso ne vem kako trudili; imele smo srečo, da je bil pred našo sobo ves čas neki voziček s perilom in smo te srajčke in brisače vzele kar same.. Ne vem, tako je bilo pred 3,5 leti, ampak drugače pa vse res super. Ne bi šla rodit nikamor drugam. Lp 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 9:52:59   
Splet.Ka
Tudi jaz sem bila zadovoljna in grem letos še enkrat rodit tja.

Ko sem bila jaz tam, je bilo vsega dovolj: vložkov, srajc, brisač, pleničk, oblačil za dojenčka. Če je česa zmanjkalo, so prinesli ali povedali, kje si vzemi (na primer spalnih srajc, vložkov in brisač niso nosili vsaki porodnici ekstra v sobo, ker je bil na hodniku voziček in je vsaka vzela, ko je kaj potrebovala).

Ginekologi so bili na viziti vsak dan točni, babice in sestre so prav tako redno prihajale, se o vsem zanimale, pri vsem pomagale, svetovale. Skratka, tako pozitivno vzdušje je bilo.

Med porodom je bilo pa tudi tako, kot da bi bila na počitnicah. Takoj sem dobila EA, okoli mene je bilo nekaj babic in ves čas tudi porodničar. Malo so mi pripovedovali, kaj se dogaja tam spodaj, tako da sem bila obveščena.

Skratka, bilo je veliko boljše, kot sem pričakovala. Sem bila pač pripravljena, da bo česa zmanjkalo, da mi hrana ne bo všeč,...pa je bilo vse super.

Cvetim...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2008 20:04:39   
JaninaC
Sestrična je rodila decembra na Jesenicah in je bila zelo zadovoljna. Ni imela nobene pripombe.
LP, Janina

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?