Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:00:56
|
|
|
|
Volga
|
Jaz sem pa čisto slučajno, ko sem šla na bankomat po gotovino za v štacuno opazila, da je stanjemalo višje, kot naj bi bilo in se potem razmišljala in to je zagotovo dohodnina. Sem pa bila prejle, pred 15 minutami.
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pravkar sem pogledala - je bilo nakazano. sicer je znesek tak, da je itak vseeno, ampak ok.. (1,76€ )
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:15:34
|
|
|
|
lelaval
|
jaz pa še odločbe nisem dobila
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:16:48
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 pravkar sem pogledala - je bilo nakazano. sicer je znesek tak, da je itak vseeno, ampak ok.. (1,76€ ) Uf, a boš prenesla breme tako velike vsote?
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:22:53
|
|
|
|
tinkatonka
|
A ni bilo rečeno, da bodo danes izplačali preveč plačano dohodnino. Sem ravnokar preverila na internetu....pa pri meni ni še nič nakazano. a to ste dobile tiste nakazano, ki ste dobile odločbo v 1. rundi? Ali v 2. rundi?
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:23:04
|
|
|
|
thaiss
|
kdaj ste pa odločbo prejele, da imate že izplačano????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 15:32:12
|
|
|
|
Freycha
|
No, nisem nič dobila..... dobim pa celih 15€... sploh ne vem, kako naj ta denar zapravim, čakam nanj pa ko zmešana, ker mi bo rešil vse finančne probleme - pa še ostalo bo
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 19:42:22
|
|
|
|
pikapolona2
|
jaz sem dobila odločbo konec marca....se pravi v prvem krogu in ker nisem podala ugovora bi morala mislim da dobit nakazan denar danes....ampak ni bilo nič...jst ga pa čakam nestrpno ker dobim več kot 15 EUR
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 20:46:06
|
|
|
|
Maleal
|
Denar je nakazan tistim,ki so dobili odločbo v prvi rundi.
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:18:39
|
|
|
|
Peteršilj
|
kdaj pa bo za tiste, ki so dobili v drugi rundi?
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:22:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kdaj pa bo nakazilo za tiste, ki so podali ugovor? A se pol mora najprej počakati na novo odločbo? Sicer pa jaz tudi še nisem dobila nič, do kdaj sploh pošiljajo to?
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:28:46
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj kdaj pa bo za tiste, ki so dobili v drugi rundi? baje 5.6. upam da res
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:47:15
|
|
|
|
*kinnie*
|
Moj je dobil danes nakazano, odločbo je prejel v prvi rundi
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:51:14
|
|
|
|
nena m
|
Jaz sem dobila odločbo v drugi rundi - nakazilo bo 30.6.08. Mislim, da to velja za vse, ki smo dobili odločbo v drugi rundi.
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 21:54:57
|
|
|
|
nena m
|
Je pa na odločbi naveden datum vračila- najprej je izračun, spodaj (nad obrazložitvijo) pa je naveden datun vračila.
|
|
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 22:28:26
|
|
|
|
zaliga
|
Jaz sem dobila odločbo v prvi rundi in nakazilo tudi danes! A se ne pozna, še frizer je bil dražji
|
|
RE: vračilo dohodnine danes? 19.5.2008 23:06:00
|
|
|
|
karmy
|
jaz sem gledala in je bilo že nakazano ob pol sedmih zjutraj
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?