|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potek NS
15.5.2008 11:29:10   
Anonimen
OJLA!
mene pa zanima kako poteka pregled nuhalne svetline v domžalah?no sej najbrž itak povsod enako.vglavnem zanima me če te kaj stehtajouser posted image ,pritisk izmerijo in ali poteka to vaginalni uz ali normalen???lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.5.2008 19:34:40 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POTEK NS
15.5.2008 11:33:28   
Polynesia

Ojla.
Jaz sem bila v Domžalah pri Strahovi, glej da boš imela s seboj prazen CD in ji takoj reci če ti slikice lahko zapeče na njega.
Nič te ne tehtajo, ne pritisk merijo nič, samo NS, dela se UZ preko trebuha, eventuelno če se res ne vidi pa vaginalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 11:52:44   
Anonimen
o hvala komaj čakam da grem.a potem je dražje če mi še na cd snema???nč hudga sam da vem več denarja sabo vzetuser posted image .a potem kej komplicirajo če jim rečeš če se lahko posname?

(odgovor članu Polynesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 11:54:19   
Polynesia
Nič ni dražje, cena je ista in nič ne komplicirajo, sej ona rada posname, samo res glej da ji boš takoj rekla da imaš s sabo CD.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2008 14:18:07   
pomar*ANČA*
jaz sem tudi hotla imet cd, pa ni imela prevega uz pri sebi, tako da sem dobila par slikc... sem bila precej razočarana glede tega....

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 15:10:29   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jaz sem tudi hotla imet cd, pa ni imela prevega uz pri sebi, tako da sem dobila par slikc... sem bila precej razočarana glede tega....

A res?user posted image Grozauser posted image Upam, da se to pri meni ne bo zgodilo, si želim, da mi posname na cd. Pa je treba nest CD ali DVD? No, saj bom tako mela s sabo oboje...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 15:11:38   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Nič ni dražje, cena je ista in nič ne komplicirajo, sej ona rada posname, samo res glej da ji boš takoj rekla da imaš s sabo CD.

No super, da ni dražje. Kar nekaj zgodb sem že slišala, da je 15€ dražje, če hočeš da ti dajo na CDuser posted image user posted image
Super, da ni resuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 15:43:41   
pomar*ANČA*
meni je računala 60 eur, imela sem pa s sabo cd in dvd pa še to vse za vsak slučaj + in -...  vem pa, da na rw cd-je ne zapeče. 

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2008 9:46:08   
cleopatra
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

No super, da ni dražje. Kar nekaj zgodb sem že slišala, da je 15€ dražje, če hočeš da ti dajo na CDuser posted image user posted image
Super, da ni resuser posted image user posted image user posted image

V Dravljah je 15 EUR dražje, če hočeš na CD. Res, da ti ga oni dajo, sam vseen je mau preveč. Torej 70+15=85 EUR.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2008 12:08:29   
Polynesia
Ja ampak pri Strahovi je cena fiksna, 60€ za NS in 110€ za morfologijo, pri NS ti zapeče slikice na CD, pri morfologiji pa ti naredi filmček 4D in ti ravno tako zapeče na CD ali DVD. Vse je v ceni.

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 14:13:12   
_sanja_*

Ja ampak pri Strahovi je cena fiksna, 60€ za NS in 110€ za morfologijo, pri NS ti zapeče slikice na CD, pri morfologiji pa ti naredi filmček 4D in ti ravno tako zapeče na CD ali DVD. Vse je v ceni.

No, saj grem tudi jaz k dr. Strahovi, ne v Dravlje, tako da super user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?