|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost ploda
15.5.2008 8:03:59   
jabi babi
dobro jutro
mene pa nekaj bega ,čeprav mi je g.rekla da je vse ok in normalno in sicer;po mojih izračunih glede na zadnjo m. naj bi bila v 10t,plod pa je bil včeraj velik 2,50cm in na slikici piše da je to 9 tin še par dni.g pravi da je to verjetno zaradi malce kasnejše zanositve in da je sicer vse ok.kaj zdaj?aqli je še katera s takim problemom????lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost ploda
15.5.2008 8:12:09   
gajka
Welcome to the club! Ja, še ogromno jih/nas je takšnih user posted image . Odstopanja v okviru 1 tedna so nekaj čisto normalnega, sploh pa še, če tvoji ciklusi sicer niso točno na 28 dni.

V mojem primeru je prvi UZ kazal, da je plod 10 dni mlajši kot pri izračunu na zadnjo M. Že na nuhalni je bilo odstopanja samo še za 5 dni, pri morfologiji pa samo še za 2 dni. Tudi meritve na UZ so lahko malo ''napačne'', še posebej na prvem UZ, ko je še plod premajhen za natančno določitev starosti. Ginekolog ti datum PDP navadno določi šele malo kasneje.

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.5.2008 8:13:19 >

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 8:13:12   
Tejchy
Nič ni narobe.... pri meritvah se lahko G hitro zmoti za 0,001mm pa so že odstopanja za kak dan ali dva... Tko da.. pri men je bilo na prvem pregledu odstopanje za 2 dni, na naslednjem pregledu za 4, na nuhalni v 12t pa je bilo spet vse normalno. Tko da kar brez panike. Čist normalno je, da plod ni velik natančno toliko kot bi moral biti.. Gre pač za razvojni proces... boš videla kasneje, ko se ti bo lahko zgodilo, da bo trebuh ustrezal meram za 12t 4d, glavica pa 13t 2d.. - govorim na pamet...

Če ti je G zagotovila, da je vse ok, res ni potrebe po paniki, ampak lepo UŽIVAJ V NOSEČNOSTI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  ...

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 8:15:26   
jabi babi
o hvalaaaaa za pomiritevvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?