|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprasanja!
14.5.2008 22:35:29   
_Beky_
Zivjo punce!Imam eno vprasanje in sicer kar se tice komisije za podaljsanje bolniske sem v 22 t inme zelo boli hrbet vcasih tako zelo da se noge ne morem premaknit niti vstati.No danes sem bila pri gin.ki mi je dal list na kar je na njemu napisal da svetuje da sem na bolniskem do poroda zaradi tezkega dela samo to je napisal no in ko sem to odnesla do zdravnice da bi mi poslala na komisijo mi je rekla da ona ni sigurna da bi mi podaljsali da me bodo zavrnili saj gin.ni napisal da imam rizicno nosecnost in da naj se kar pripravim da bom morala napisat pritozbo.Zdaj pa me zanima:

Koliko casa traja,da ce te zavrnejo da ti odgovorijo na pritozbo?

Ali moram sama napisat pritozbo?

Katera ima izkusnje z posiljanjem na komisijo s strani gin.Gregoraca?

To bi bilo za enkrat vse v naprej se vam zahvaljujem za vase odgovore,ter vas vse lepo pozdravljam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprasanja!
15.5.2008 9:49:57   
miny1
ojla.
Jaz sem bila pri obeh nosečnostih na bolniški brez problema. List od G. sem dala svoji zdravnici in  dobila podalšano bolniško. Nevem pa kaj ima tvoja zdravnica sploh za komentirat ona naj samo odda in to je to.
Pri meni je g. samo napisal da mi priporoča da sem doma, nič ni napisala za rizično nosečnost, čeprav je tudi mene bolel križ in noge, ker mam tako službo da moram stat, pa še žile so mi nagajale.
Upam da to bodo brez problema podaljšali bolnioškouser posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 9:52:14   
maruškaŠ
Ista zgodba kot vedno. Komplicirajo tam, kjer jim ne bi blo treba - pa ne komplicirajo tam, kjer bi lahko.... Žal.

(odgovor članu miny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 9:55:24   
_Beky_
OJLA Miny hvala ti za odgovor.Domnevam da delas v trgovini ce stojis,jaz imam sluzbo v trgovini in sicer zlagam stvari na police za mene lazjega dela nimajo.To se pravi se ti nisi nikoli pritozila ker moja zdravnica je to poslala vceraj in jaz nestrpno pricakujem odgovor upam da bo do ponedeljka.Ker nocem it nazaj delat ker pac tega dela nemorem opravljat,sem sla ze ene dvakrat vmes delat pa so mi zmeraj nalozili tezje delo se sam sef mi je rekel da naj grem v bolnisko res nevem vec kaj naj naredim ce bom mogla it delatuser posted image Lep dan zelim vsem vam.

(odgovor članu miny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2008 10:14:31   
miny1
Do kdaj ti je dala zdravnica bolniško, ker ne vem če boš že do ponedeljka dobila saj veš te stvari trajajo.Uglavnem pri meni je bilo tako da mi je dala zdravnica bolniško tolk časa dokler nismo dobili odgovora od komisije. Jaz mislim da moraš ustrajat pri tem da ne moreš delati sploh pa ne dvigovati in težkih stari zlagati. Moraš jim težit in sama poskrbet zase ker drug noben ne bo!! Žal je tako.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 10:40:12   
_Beky_
Ja Miny a ves da zdej nevem do gdaj mam bolnisko odprto bom mogla prasat nic mi ni rekla edino to da pa bo zdej dala na komisijo ker je ze cas ja vem da nobeden ne bo poskrbel za mene ce sama ne bom vseno hvala za odgovore ste me pomirile.Glede komisije pa so mi rekli da dobis v roku 3 dneh ne vem no bo treba pocakat.Na zalost.user posted image

(odgovor članu miny1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 10:48:17   
Mišni
Po mojema pa če ginekolog predlaga bolniško do poroda zaradi težkega dela, da ne bi smelo biti problema. In res mislim DA NE BI SMELO. On je strokovnjak, on že ve. Če ti odbijejo, to pomeni, da ne priznavajo njegovega strokovnega mennja ali kako?!
Jaz bi vprašala kar dr. Gregorača, kaj naj sedaj naredim, če bi mi zavrnili.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 18:13:44   
_Beky_
Zivjo punce.Se vam oglasam z temu namenom da vam povem da sem dobila z komisije odgovor in da imam bolnisko podaljsano samo do31.5 da pa sprvim grem delat,ker imam pregled pri gin.28 mu bom nesla list in povedala da bi se rada pritozila in da mi napise kaj bolj konkretnega,ker to zgleda ni bilo zadostiuser posted image Sploh si neupam mislit da grem pa zdaj delat.No toliko sem se malo potozila mi je zdaj malo lazje.user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2008 6:17:22   
saline
Ponavadi ne podaljšujejo staleža za nekaj mesecev, ampak največ za en mesec (vsaj v naši regiji), in je zato treba pošiljati predlog vedno znova in znova do nastopa porodniške, čeprav je jasno, da moraš biti v staležu do poroda.user posted image
Tako da po moje se nimaš česa bati, sploh če greš 28. do gin- verjetno ti bo napisal novi list, osebna zdravnica pa bo poslala naprej na komisijo, pa bo.
Lp in srečno! S.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2008 8:15:33   
benika
Ponavadi ne podaljšujejo staleža za nekaj mesecev, ampak največ za en mesec (vsaj v naši regiji), in je zato treba pošiljati predlog vedno znova in znova do nastopa porodniške, čeprav je jasno, da moraš biti v staležu do poroda.

Jaz sem imela srečo, da mi je komisila že v prvi odločbi bolniko podaljšala za 4 mesece. Je pa res, kot je že napisala mišni, da komisila komplicira tam, kjer je najmanj potrebno.

Beky, ti se kar pritoži in upam, da ti uspe.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2008 8:30:25   
Maja T.
Baky pri nas je tudi tako, da moram vedno znova in znova "prosit" G., da mi napiše priporočilo za bolniško in se mi podaljšuje na vsake tri tedne oz. na mesec.

Mi pa komisija ne komplicira in sem do zdaj dobila še vedno pozitivno rešeno vlogo,

upam, da boš lahko rešila problem user posted image  

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2008 8:40:09   
srki
No, pa smo spet tam. Ene srečne, ker imajo fajn G, ene ne. Pa tudi odvisno verjetno, kdo je v komisiji. Mah, ne vem no. Saj tisti, ki imajo veze pa jim nič ni, pa vedno uspejouser posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2008 9:01:33   
lana38
Jaz sem imela rizično user posted image  in sem bila v bolniški od 6T do nastopa porodniškega dopusta. Bolniško pa so mi podaljševali vsak mesec za 30 dni. Vsak mesec je tudi G napisal potrdilo, osebni zdravnik pa je to poslal na komisijo.
LP

lana38

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2008 9:40:31   
_Beky_
Zivjo punce hvala vam za odgovore.Se bom pritozila,samo me nekaj zanima kaj ce mi ne podaljsajo bolnisko mam pa do 31.5.naprimer ce komisija zamudi z odgovorom posljejo mi pa da se vseno menijo da bi mogla z prvim sestim iti delat ali je to mozno,ali se je to kaksni zgodilo,ker vsi vprek mi govorijo da ne bom dobila,ker imam tezave s krizem in da to ni bolezen napr.ce mas rizicno nosecnost.Ceprav moj gin.meni da bi morala bit do konca na bolniski.Kaj pa vem to mi je vse nekam cudno.V naprej hvala za vase odgovore.Rada vas imam!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2008 9:59:26   
ANA_P
Beky, sem na bolniški že od 3.1. in tudi jaz vsaki mesec podaljšujem. G. mi da potrdilo, ki ga nesem k svoji zdravnici in potem mi komisija podaljša. Včasih za tri tedne, včasih za en mesec, čisto odvisno. Nič se ne sekiraj in ne rabiš pisat pritožb, ko greš naslednjič k G, ti da potrdilo, meni ga daje za en mesec, neseš k svoji zdravnici in ta ti bo spet poslala na komisijo, ki ti bo spet po tem papirju podaljšala bolniško.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2008 10:00:18   
ANA_P
No, v primeru, da pa ti ne podaljšajo, pa se takrat pritožiš.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2008 10:04:31   
_Beky_
Aha Ana hvala zdaj pa ze malo bolj zastopim hvala vam vsem za pojasnila saj veste kako je to se nikoli nisem bila noseca pa nikoli nisem bila na komisiji zato nimam nobenih izkusenj.Zato sem pa vesela da imam vas,ki mi vse tako lepo to razlozite.Hvala vamuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2008 10:31:21   
srki
Moja sodelavka ima tudi rizično nosečnost, je že od samega začetka na bolniški. Zdaj, da to ni bolezen, mi je pa res mimo. Madona, je pa rizična nosečnost. In odvisno res, koga imaš v komisiji.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2008 11:18:44   
Mijavček
Če maš list s predlogom od G, ti pomojem ne bodo zavrnil, lahko sam da dajo bolniško samo za 14 dni, pa mora osebni zdravnik potem takoj naprej vložit.

Tako je bilo pri meni, čeprav imam že od začetka nosečnosti napisano za bolniško do konca nosečnosti, so mi na začetku podaljševali samo za 14 dniuser posted image  Ker nisem bila tako pogosto pri G, da bi mi vsakič pisala nov predlog, so mi podaljšali tudi brez tega lista, na podlagi starih izvidov, ampak spet samo za največ 3 tedne. Ampak mora osebni zdravnik vedet, kdaj je treba poslat na komisijo izvide.
No zdaj nazadnje so se zrajtal, da se jim ne splača karnaprej novih odločb pisat in so mi podaljšali celo za 2 meseca, uauuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2008 12:27:35   
srki
Saj so ji že zavrnili, bolniško ima samo do konca meseca.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?