|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   perinatalni dnevni center Lj
14.5.2008 16:44:46   
kajajaka
Pozdravljene,

Naslednji teden sem naročena na PDC Ljubljana na testiranja zaradi zelo visokega pritiska. Delali mi bodo razne preiskave. Tam naj bi bila ves dan.

Ima katera izkušnje s tem in bi mi kaj več povedala? A rabim pižamo - spalno srajco, ali bom oblečena v svoja oblačila? Sorry, si ne predstavljam čisto točno kako bo... Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: perinatalni dnevni center Lj
14.5.2008 17:07:21   
sazi
Jaz  sem bila tam dobi 2 leti nazaj z istim razlogom. Kolkor se spomnim, sem bila v svojih oblačilih, naredili so mi UZ, vzeli vod, kri in v določenih časovnih intervalih merili pristisk. V sobi smo bile 4, na preglede so nas klicali v druge prostore, malo smo klepetale, malo brale revije...
Ugotovili niso nič posebnega, saj je bil malo čuden dan in sem po mojem imela nižji pritisk kot ponavadi. V končni fazi do mi 2 tedna pred PDP sprožili porod, ker sem imela pritiska 150/100.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 20:27:17   
kajajaka
Hvala sazi. Meni manjka še 8 tednov in upam, da mi ga še ne sprožijo... LP

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 6:52:55   
narava
Pozdravljena.

No, ocitno se v dveh letih ni kaj dosti spremenilo. Sama sem prezivela dan v PDC ene 14 dni nazaj tudi zaradi visokega pritiska, kar precejsnjega otekanja in slabega izvida vode. A so tudi meni HB ugotovili, da je vse ok.

No, prides zjutraj in te posedejo v en tak poseben  stol (podoben lezalniku) v sobi (ne lezis in ne rabis pizame). Tam bos prezivela cel dan. Ker je aktivnega dela zelooo malo (kot je predhodnica napisala, ti vzamejo vodo in kri, poslusajo ctg in vsake toliko casa merijo pritisk), ti priporocam, da s sabo vzames kaksno dobro branje ali kak predvajalnik glasbe, ker je drugace dooooooolgcas. In to je to.

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 12:05:44   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Hvala sazi. Meni manjka še 8 tednov in upam, da mi ga še ne sprožijo... LP

Jaz sem bila tam 7 dednov pred PDP, porod so mi sprožili pa šele 2 tedna prej. SKlepam, da zato, ker res ni bilo nobene res kritične situacije in izvidi dokaj dobri, otrok pa pri 7ih tednih še premali, da bi ga izpostavljali, če ni nujno potrebno, Ko so mi pa 2 tedna pred PDP namerili 150/100, so me pa kaar poslali rodit, saj je otrok že povsem razvit in naj zaradi tega ne bi utrepel kakšnih posledic. Moj mali je bil zlateničen, ni imel moči sesati, v porodnišnici sva bila dober teden, tam pa sem imela pritiska 170/115. Vsak, ki je prišel z merilcem, je potem rekel, gospa, tole pa ni prav zmerilo, bom še 1x, pa sem jim lepo razlagala, da je kar prav nameril in da imam pač tako visok pritisk. Nekaj tednov po porodu se je normaliziral.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......