|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE V MEDENICI?
15.2.2005 20:43:13   
tanaja*
Ojla!

Rok imam čez 14 dni in danes že cel popoldan čutim bolečino v spodnjem delu hrbtenice, občasno tudi v medenici. Res sem kar precej prehodila danes. Je pa :duda: precej bolj aktivna glede na zadnje dva dni. Sem drugič noseča, 1. so mi spožili porod v 35.tednu. Mislite, da sem pretiravala s hojo ali se kaj pripravlja? Sem pa imela včeraj zelo psihično stresen dan in še danes nisem prišla povsem k sebi. Včeraj sem dobila tudi lokalno anestezijo v prst in bila cepljena proti tetanusu.
Prosim, pomagajte z izkušnjami....

lp, tanaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BOLEČINE V MEDENICI?
15.2.2005 20:45:28   
Lunca1
Verjetno da se že počasi pripravlja in širi. Zakaj pa si bila cepljena?

Lp Lunca

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   BOLEČINE V MEDENICI?
15.2.2005 21:00:54   
tanaja*
Pozabila sem povedati, da imam že par dni pritisk v ušesih in mi občasno piska. Nikakor ga pa ne morem izenačiti...

lp,tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BOLEČINE V MEDENICI?
15.2.2005 21:04:02   
Lunca1
A imaš pritisk normalen? Boš vidla, v glavnem vse stranske zadeve s porodom izginejo.

Lp Lunca

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BOLEČINE V MEDENICI?
15.2.2005 22:14:17   
beba76
Tanaja, za pritisk probaj dat glavo čim bližje k tlom. Jaz se počepnem ali pa kar na kolena vržem in dam glavo prav do tal in mi pomaga. Sicer ne za dolgo, nekaj pa je, saj je to blazno neprijeten občutek.
Pa javi rezultat!;)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BOLEČINE V MEDENICI?
16.2.2005 12:36:22   
tanaja*
Huh, beba76, mislim da to ne bo šlo.... me je preveč skupi:)-:)-:)-:)-
No, danes se počutim bolje, verjetno sem včeraj kaj "preterala". Sem si pa danes izmerila pritisk 118/85, pulza pa 86.

lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   BOLEČINE V MEDENICI?
16.2.2005 17:06:44   
Lunca1
Takega sem imela tudi jaz, pulz pa 92, je pa to verjetno zaradi otroka, ker mora kri hitreje okrog šibat.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   BOLEČINE V MEDENICI?
17.2.2005 0:14:28   
Suzi*
Tanaja*, sem v "marčevkah" ravno pisala, da se je tudi meni danes nekaj dogajalo. Bolečine v križu, sp. delu trebuha, podobno kot pred menstruacijo in razno špikanje. Ampak se je potem umirilo ni pa še čisto izginilo.

Verjetno se počasi kaj pripravlja..... :zmeden:???

lp, Suzi, še 15 dni

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?