|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP
12.5.2008 19:02:55   
orka
Pozdravljena.
jaz imam pa vprašanje za vse tiste , ki ste bile na IVF/ICSI postopku, če mi lahko poveste kako vam določajo PDP, po zadnji menstri ali po ovulaciji?

Radi se imejte in se veliko smejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP
12.5.2008 19:47:07   
mihi78
Jaz sem bila na ICSI pa so mi ga določili glede na ZM. Imaš pa na na "Upajmo skupaj", rubrika IVF/ICSI tudi link za program (če se ne motim!!!), ki ti vse preračuna, mislim da glede na datum zadnje M ali pa glede na datum punkcije. LP

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2008 8:42:14   
maja24
Vse je pa ZM

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2008 15:12:42   
ANA_P
Jaz sem bila na IVF in me je moj G vprašal po datumu punkcije in oploditve. To dvoje si je tudi iz papirjev prepisal v kartoteko zer po tem določil PDP.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2008 17:55:12   
pf
Tudi meni so PDP določili po datumu punkcije.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2008 20:56:25   
orka
tudi meni je g računala po punkciji a me malo bega rezultat NS ki kaže, da je otrok velik za teden več kot pa sem noseča in to bi lahko bilo po zadnji M, oz. moj user posted image  je za 1cm večji od mojih sonosečk ki imamo enak rok.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 9:13:54   
ANIME
PDP se itak lahko med nosečnostjo parkrat spremeni. Jaz sem bila na ICSI in imam dvojčka. PDP so mi izračunali na podlagi ZM, ampak so mi enostavno rekli, da naj računam, da bom rodila kakšne 3 tedne prej.... Se sploh veliko ne sekirajo. To, da bom pa zaradi tega morala biti dlje v bolniški in dobila manjšo porodniško, pa nikogar ne briga. Vse skupaj se mi zdi, da je bolj okvirno ....

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 7:05:52   
simdar
sem bila na IVF, pa mi je G določil datum glede na punkcijo, na NS in MORFO pa glede na velikost ploda, zamika je 6 dni, na NS mi je določila PDP 6 dni prej kot G.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?