Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 12:29:57
|
|
|
|
detelja
|
na str. www.med.over.net o teh bolečinah na popkih dosti žensk omenja...jaz sem imela prvi pregled v 6. tednu pa mi je gin. rekla, da se mora že videt plodek in slišat utrip edino, če je prišlo do poznejše oploditve...ne obupat pa ne se preveč obremenjevat, če bo sedaj isto kot je bilo...pojdi ven na sprehod itd. pa bo hitro pregled tu.... držim pesti, da bo vse ok...itak, da bo.... lep popoldan ti želim
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 13:40:06
|
|
|
|
piamaria
|
admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje. Jaz sem imela čiščenje, potem sem naslednjič imela ss in čel 6 mes sem donodila dvojčka 23 tednov in končala tragično(laporo, histero, porod, ni da ni). Ja skoraj me je kap in sem se pobrala precej hitro, ker imam že sineka in enkratnega moža. Mene niso tolažili, so pač rekli splet okoliščin in treba je it dalje. Kaj pa če bi bila oba bolana, (kar bi bila moja dva), so tako ugotovili po raziskavah.Torej se je moglo zgoditi. Kaj čmo. Jaz držim pesti zate in ne obupaj, saj sončka je dovolj za vse. Mi se tudi trudimo dalje
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 13:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje. To pa sploh ni res! Enim se vidi šele kasnej. Pa mogoče je imela kasneje ovulacijo, kasnej zanosila... Ni nujno da je kaj narobe. Optimistični mormo bit
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 14:54:24
|
|
|
|
admira
|
nevem punce ful sm prestrasena to se mi je enkrat zgodilo s prvim tega nebi mogla vec prenest jest tut kr kol sm prebrala na intrnetu se v 6.tednu ze mora vidt plodek sam bla sm v ponedeljek pri zdravnici vrecka je uredu vse je uredu seveda ce nebi blo bi mi napisala napotnico za v bolnico na ekstra pregled jest nevem vec kaj nj nardim nemorem se en teden cakat in nato na pregled zivci me bojo pokoncali
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 15:12:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje. Ni res. Po dr. Pušenjaku: "pri 6 tednih se ploda res še ne vidi vedno, visi pa se gestacijsko vrečko in včasih tudi že srčni utrip v njej." KLIK Srečno
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 18:19:29
|
|
|
|
copka
|
Admira, jaz ti lahko samo povem, kar so meni povedali, glede prazne gestacijske vrecke. To naj se ne bi ponavljalo. Torej ce si enkrat ze imela prazno g. vrecko, se v drugo naj ne bi spet zgodilo. Sicer pa kot pravi karin24- vprasanje, kdaj si zanosila. Zato imas najbrz pregled 19.5., takrat se bo ze vec videlo! Samo pozitivno naprej!!! Srecno!
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 20:34:29
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje. To ni nujno. Meni se v 6t plodek še ni videl, čez 1 teden pa. Tako da ne moreš govoriti tako na splošno. admira, sprosti se in uživaj v nosečnosti. Meni je prva nos. tudi končala z abrazijo, ker je plodku nehal srček biti in sem potem hitro spet zanosila in tudi donosila brez problemov. Samo ne se preveč sekirat.
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 9.5.2008 21:54:58
|
|
|
|
kajajaka
|
admira, jaz sem imela prvi UZ v 6. tednu in se je videla le pika - gast. vrečka... in nič drugega. Zato me je G. naročila čez 2 tedna, torej v 8 tednu pa se je lepo videla naša , čeprav še ni imela nogic... bolj fižolček je bila. Želim ti vso srečo in lepega fižolčka 19-5 na pregledu !!
|
|
|
|
RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo.... 10.5.2008 14:46:04
|
|
|
|
anny1
|
Hallo, jaz sem imela 2*ss med prvo in drugo nosečnostjo, pa sem kasneje spet zanosila, sicer sem imela zelo hitro ss-v 6t, a vseeno glej sedaj imam zelo lepo in velido deklico ki je že čez 3 m stara, samo sem pa res bila zelo sproščena in na nič negativnega mislila, postila sem se toku, vem kako se lahko počutiš ko zgubiš , pa ni važno a je v 6t ali kasneje, jaz sem živela naprej, nisem si pa mislila da bom še kdaj , a sem in sedaj imam dva ki sta včasih Lp in srečno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?