|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj boste...
9.5.2008 9:59:15   
mojsoncek
... kuhale cez vikend? Jaz se ne vem in zato zbiram ideje... da bom lahko danes nakupila vse potrebno user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj boste...
9.5.2008 10:00:12   
Volga
ne vem, ampak se mi zdi,d a bi bilo treba za en dan kar roštilj ukurblat.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 10:47:00   
srki
Jutri nič, ker gremo na izlet v Izolo z vrtcem in imamo tam kosilo, v nedeljo pa verjetno kar puranje zrezke v gobovi omaki, krompir in juho ter solato. Obično nedeljsko kosilo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 10:59:57   
mojsoncek
srki, zdej si me pa nekaj spomnila. V nedeljo gremo na kosilo, ker teta praznuje 50 let user posted image . Samo se kosilo za jutri pa sem "z vode".

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 11:01:56   
snake
za jutri smo priskrbljeni ker gremo na poroko....za nedeljo pa verjetno nič kaj dosti ker bomo polni vsega še od sobote.....

drugače pa že ideje zbiraš ti dam enih par....

rižota s šparglji(njam) meni je odlična
ali pa pašta s šparglji in panceto

to meni trenutno najbolj paše in seveda kako meso na žaru

življenje je lepo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 11:14:51   
sonjasunny
V soboto fižolovo mineštro in jagodno-čokoladne mafine; v nedeljo pa juho, lazanjo z jajčevci, malo pomfrija za sina in rukolo v solati.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 11:39:38   
Hope2
Tudi mene to zanima, ker sem brez idej. Danes smo imeli chili con carne in langaš. Jutri nimam pojma, v nedeljo dobimo obiske, tak da bo najbrž kar nadevano pišče in solata. Gruntam edino, če bi nadevano pišče kar na žar vrgli, pol  bo vsaj mož kuhal in meni ne bo trebauser posted image

(odgovor članu sonjasunny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 11:44:15   
vesel
Danes: Fileji Lista in paradižnikova solata.
Jutri gremo na tetin 40.RD-piknik(na štajersko)
Nedelja kosilo pri moji teti,ki je nas3 vzgajala in gor tudi prespimo iz sob./ned.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 12:08:30   
srki
Madona, koliko nas bo "na komot"user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2008 12:28:36   
snake
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Madona, koliko nas bo "na komot"user posted image

sej je prav da malo uživamo a ne ???user posted image

življenje je lepo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2008 13:17:36   
mojsoncek
No tako, mislim da sem se odlocila... sicer bi res najbolj sedlo nekaj vrzti na zar, ampak imamo spet delovno akcijo okrog hise. In ker se mi zdi, da gresta zar in lenarjenje z roko v roki, bom jutri raje naredila nekaj "na zlico".

In odlocila sem se za puranji golaz z zelenjavo, zraven pa polento.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2008 13:39:19   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tudi mene to zanima, ker sem brez idej. Danes smo imeli chili con carne in langaš. Jutri nimam pojma, v nedeljo dobimo obiske, tak da bo najbrž kar nadevano pišče in solata. Gruntam edino, če bi nadevano pišče kar na žar vrgli, pol  bo vsaj mož kuhal in meni ne bo trebauser posted image

Kako narediš langaš?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2008 13:48:04   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kako narediš langaš?

od okauser posted image . Moka, sol, jogurt, malo pecilnega, strt česen, kvasina. Omesim (testo je tako kot za bel kruh), pustim stati, da ful naraste, nato jemljem male kupčke jih s prsti raztegnem ful na tanko in ocvrem v vročem olju.

če najdem točen recept ti prilimam

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.5.2008 13:57:04 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2008 13:53:45   
Katey
Mi imamo tud v soboto piknikuser posted image user posted image  njami, v nedeljo bo pa špargljeva nedelja, se pa še nisem odločila kako bodo pripravljeni.
Lep vikenduser posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2008 14:01:50   
Anonimen
Necakinja ima jutri r.dan in bo piknik,v nedeljo pa ima moj brat r.dan tako,da ne bo treba nic kuhat user posted image user posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2008 14:03:34   
hmm...
Končno po enih 6 mesecih, ne bom rabila nič kutai, ne v soboto in ne v nedeljo.
V soboto, torej ju3 gremo na pico, v nedeljo pa na rojstni dan.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2008 14:25:46   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kako narediš langaš?

od okauser posted image . Moka, sol, jogurt, malo pecilnega, strt česen, kvasina. Omesim (testo je tako kot za bel kruh), pustim stati, da ful naraste, nato jemljem male kupčke jih s prsti raztegnem ful na tanko in ocvrem v vročem olju.

če najdem točen recept ti prilimam

Hope, bi bila zelo vesela recepta, čeprav bom tudi tega od oka sprobala. Ker jaz sem do zdaj delala z navadnim kvašenim testom, samo to ni to...

Kake nadeve pa vse dajaš gor?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2008 14:41:34   
Hope2
1kg moke, 2 navadna jogurta, sol, 3-5 strokov česna, čim bolj drobno strti, kvasina (kvas, mleko, sladkor) 1 pecilni.

Vendar tega pride ogromno, jaz delam za 2 osebi iz približno četrt kg moke in 1 ali pa samo 1/2 jogurta. Testo mora bit mehko (vendar se ne sme lovit na roke) in lepo omešeno, da se fajn giba in fajn razteguje.

Mi jih jemo kar tako, suhe, brez namaza ali sira, ker jih imamo k jedem namesto kruha ali tortilj, zato bi vsak namaz bil odveč.  Lahko bi tudi česen z oljem namazal na ocvrte, vendar so nam boljši prazni. Taki so po originalu, vse kar daš gor je stvar okusa in nova moda kuhanjauser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2008 14:45:33   
zvesta
Hope, hvala...

Jaz jih delam običajno za hitro in drugačno kosilo.. In pripravim namaz iz skute, drobnjaka, česna, paprike... Čist po želji....
Sem pa najboljše jedla an balatonu in so bili z ribanim sirom in kislo smetano..

Bom verjetno že danes ali v nedeljo sprobala tvoj recept...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2008 14:50:44   
Anonimen
js se vsak dan sprot zmislem. za dons sem mislna kitajske jajčne rezance s sladko kislo omajo in piščancem.

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?