Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 8.5.2008 23:13:15
|
|
|
|
Lunc_a
|
samo mi ne povej,da misli šda je dojenje zaščita ja,prej nastopi O ,potme pa M in zanositev je možna
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 8.5.2008 23:13:45
|
|
|
|
julci
|
Moja mala je stara 11 mesecev,dojim M pa še nisem dobila.
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 8.5.2008 23:17:47
|
|
|
|
sandra85
|
2 moji prijateljici sta dobile M 11 mesecev po porodu, tako da se ne sekiraj, sicer pa je zanositev sigurno možna. naredi test
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 8.5.2008 23:34:20
|
|
|
|
Naja30
|
Seveda je možna zanositev.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 8:59:18
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jaz sem tako zanosila, da še nisem dobila M. Ovulacija je itak pred njo, tako da je možnost seveda tudi pri tebi.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 9:35:13
|
|
|
|
annie
|
Moj mali bo kmalu star 8m in ga še tudi dojim, M pa še tudi nimam, za kar sem vesela ...je sploh nič ne pogrešam . Seveda pa je zanositev možna.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 9:54:25
|
|
|
|
tikatoka
|
M sem dobila po 14 mesecih, dojila sem pa od 8M samo še zjutraj in zvečer. Ja, lahko zanosiš.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 11:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dojenje NI zaščita. Seveda lahko zanosiš. Mogoče si že noseča.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 11:53:10
|
|
|
|
SCENIC
|
punce, pa da ne bo pomote! Jaz sem zastavila to vprašanje, ker si ŽELIM zanositi ne pa, ker me je strah da sem morda že zanosila.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 11:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, a tako torej. Potem pa kar veselo na delo. Držim pesti za .
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 12:12:13
|
|
|
|
SCENIC
|
Vem,vem, da dojenje ni zaščita ma mene bolj zanima to, da če M še po porodu sploh ni bilo ali se ovulacija vseeno zgodi ali ne in ali pol lahko zanosimo ali sploh ne...Uglavnem cela zmeda v moji glavi.
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 13:56:15
|
|
|
|
lojzika
|
Ja takrat se baje še najbolj rado prime, to so besede očka ki ima 5 otrok enega za drugim Tako da ja so možnosti
|
|
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 16:49:19
|
|
|
|
ursalara
|
Seveda je možno naredi test
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 17:05:52
|
|
|
|
Klaudia
|
Tukaj sem sama postavila podobno vprasanje: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2694549
|
|
RE: 7M PO PORODU,M ŠE NI,JE ZANOSITEV SPLOH M... 9.5.2008 22:37:05
|
|
|
|
chezAnA
|
Iz lastnih izkušenj ti povem, da je možno. Menstruacije po porodu sploh nisem dobila, zanosila sem 15. mesec po porodu, še dojim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?