|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rodil se je fantek
14.2.2005 20:59:24   
KIRA
ena moja prijateljica je rodila ta vikend - letos jih je blo cel kup - porodnic :)-:)-:)-, pa same punčke - od 6 nosečk, nas je 5 dobilo punčko! jaz sem bla prva, pol pa še ostale - praktično vsak mesec po ena. no, tale je bil pa fantek, baje da je zdrav in cel oči. hvalabogu - da ne bojo moški izumrli.
mamica pa žal obiskov ne sme prejemat, ker je prepoved zaradi epidemije. aja fantku pa je ime JURIJ in je tehtal okrog 3400g. točno ne vem, ker sem samo minutko govorila z njo po tlefonu. porod je potekal brez težav, niti šivana ni bila, tako da bo kmalu odpuščena domov.

čestitam obema!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rodil se je fantek
14.2.2005 21:38:52   
žužu
iiiiiiii
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rodil se je fantek
14.2.2005 21:54:19   
total
Čestitke:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rodil se je fantek
14.2.2005 22:24:19   
Siberian husky
Čestitke malemu :angel: Juriju in novopečeni mamici!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rodil se je fantek
14.2.2005 22:30:29   
Pepa-2
jurij, naj ti ime v življenju prinese srečo in zdravje... pošiljam ti poljubčke in :rozica:za mamico.
jurij (imava najlepše ime)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rodil se je fantek
14.2.2005 23:27:45   
ČITA
Kok bo oblegan od teh babnic. V našem koncu je pa ravno obratno - sami deci. Pa tud v sorodstvu smo v 1 letu rodile tri (jaz in 2 svakinji) pa so sami deci.

Vau Kira in Vikica, men je bolj pozno tole prišlo .... vidim da si srečka :nosecka:.
Ja čestitam. Očitno sem spregledala post s to veselo novico.
A je preveč osebno če vprašam, ali je bilo potrebno IVF in ostalo ali je bilo po "naravni poti" (v bistvu me bolj iz firbca zanima)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rodil se je fantek
15.2.2005 9:00:19   
KIRA
:bravo::bravo::)-čist naravno!!! :)-:torta:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
sem tok happy da ne znam povedat.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rodil se je fantek
15.2.2005 9:36:25   
beba76

:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rodil se je fantek
15.2.2005 22:19:18   
Nina21
To tvojo prijateljico pa poznam celo jaz. Rodila je natanko mesec in 11 dni za mano.:torta:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rodil se je fantek
15.2.2005 22:24:18   
KIRA
živijo. kako da jo poznaš??? od kod pa si nina???

Lp:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rodil se je fantek
15.2.2005 22:25:57   
Nina21
:sloncek:Iz Prekmurja. Svet je tako majhen...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rodil se je fantek
17.2.2005 17:01:54   
KIRA
najbrž že, drgač ne vem, kje bi jo spoznala. no sicer pa ne vem, kje vse je že bla - ne vodim evidence. :)-:)-:)-:)-ampak od kod???
najbrž te je sram povedat:ups:. jaz sem iz MS.
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?