Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 13:23:05
|
|
|
|
*tajda*
|
Jst sem jo dobila v kompletu z umetnimi popadki,dali so jo pa sami in ne na mojo zahtevo.Mislim da o tem odloča zdravnik ali jo dobiš ali ne.
|
|
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 13:24:40
|
|
|
|
bobika
|
Meni so jo dali en mesec pred pdpjem. Po tretji vstavi, ko so že skoraj obupali se je začelo le nekaj dogajati. Za njo se pa odloči ginekolog.
|
|
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 13:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni jo je dal G, ker se 9 dni po PDP še ni nič dogajalo. Približno 4 ure po vstavitvi sem dobila popadke,ki so zelo boleli. Rodila pa sem 24 ur po vstavitvi s CR.
|
|
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 13:32:27
|
|
|
|
srki
|
Meni so jo oni dali, sama še vedela nisem, da obstaja. Po njej me je začelo rahlo ščipat. Potem pa še umetni popadki.
|
|
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 13:38:32
|
|
|
|
Azzurra
|
Meni so jo dali 9 dni po PDP, čez cca 8 ur sem dobila popadke, odšla v porodno sobo in čez nekaj ur rodila. Obstajajo pa različne svečke, mi je razložil moj ginekolog. So tudi take, ki samo pomagajo mehčat vrat ali pa take, ki sprožijo tudi popadke.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 14:01:47
|
|
|
|
bodoča
|
meni jo je dal G nekaj dni pred PDP, dal mi jo je okoli 11 h, čez kakšni 2 uri me je začelo rahlo ščipat, CTG ni kazal nič, ob okoli 17 h mi je odtekla voda, ob 18 h so se začeli popadki (nisem potrebovala umetnih), rodila sem b 22 h. brez večjih bolečin in napora, pa nisem imela EA. mislim, da se ne moreš sam odločit za tabletko, mora G odločit, pa meni je šele tretja prijela.
|
|
RE: svečka za mehčanje vratu 6.5.2008 17:50:12
|
|
|
|
jajula
|
men jo je G dal 10dni po PDP, najprej eno ob 9ih, pa ni nič prijela, zato mi je dal ob 15h še eno. okol 18ih me je začel mal ščipat, kt med menstruacijo, potem se je to stopnjevalo, zato so me dal za 1 uro na CTG. ob 20h me je že kr dost začel bolet in okol 22 sm prišla v porodno in neki čez drugo uro zjutraj rodila. pa v porodni so mi tud dal umetne popadke v žilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?