|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponoči mokra
6.5.2008 9:25:38   
mojca83
Pozdravljene!

Uporabljamo Mullerjeve pleničke št. 3, čez dan je ok, ponoči se pa vedno zbudi mokra na straneh.
Zanima me kaj menite so krive pleničke ali ne? Če so,bi poskusila z Pampers Active fit?
Dala sem jo tudi danes spat na hrbet,pa ni bila mokra.
Ali že lahko spi na hrbtu?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 10:00:27   
anny1
Hallo, koliko je pa stara? Naša je 3m pa se sama obrne na hrbet ko spi ponoči, kar pa se pleničk tičeuser posted image  jaz imam od dm-a pa so ful dobre, res pa je da naša  ponoč  sploh ne lula- na sploh ko spi ne lulauser posted image . zgodaj jo navajamo na življenje brez pleniceuser posted image .

_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 10:03:59   
kristinaj
mi uporabljamo pamperske acitive fit, sedaj 4+ in sem z njimi zelo zadovoljna..... sedaj ko ima 13m pije veliko več tekočine tudi pred spanjem in kakšenkrat se zgodi, da plenička premoči spredaj pri popku, ker se ponoči kar fajn polula in večinoma spi na trebuhu........ dokler ni začela sama piti tekočine, teh problemov nismo imeli.....

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 10:33:13   
racman2
Mi smo stari 3,5mes pa ima za ponoči pamperske pa je prva dva meseca skoz bila cela mokra zjutraj, tko da sem jo včasih že ponoči celo preoblačila, drugač pa verjetno niso krive plenice, mi imamo tudi mullerjeve, pa so kul.
Naša skoz spi na hrbtu, ker se tko obrne, pa saj ni panike.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 10:59:48   
Dinki
Mojca83, ravno smo se tudi mi soočali z enako težavo, ki smo jo rešili preprosto tako, da smo prešaltali na večjo številko. Sedaj ni naš malček nič več moker ponoči. Prej je pa zmeraj bil, kljub temu, da sem ga šla previt ponoči. Računaj, da je naš malček star en mesec pa smo že na trojki, tako da ti svetujem le nakup večjih plenic in prepričana sem, da bo zadeva rešena user posted image .

Srečno!user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 11:21:42   
bina30
Mi ponoči ne moremo imeti nobenih drugih kot Pampers Active fit, stari pa smo 5,5m. Mullerjeve plenice so ok, samo za čez dan, ko se večkrat previja, ponoči pa niso vzdržale.
Pa še en nasvet (moje patronažne): pri planicah ni treba čakat, da otrok dopolni 7 ali 9 kg, da prešaltaš na večjo številko, ampak lahko veliko prej. Jaz sem mojemu, ko je imel 7kg kupovala plenice od 9kg naprej, ker ima take šunkice, da so mu manjše zelo na tesno, pa tudi premočile niso več.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 18:13:34   
jajula
tud pri nas je nekajkrat zamočilo pri strani, pa sem sprobala večjo številko pa ni blo nč boljš. sm jih samo začela bolj pazljivo nameščat in lepo poštimat okol nogic, pa že ful dolg ni nč premočil 

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 22:04:22   
hillmagic
Pomoje da se to dogaja vsem na začetku ker user posted image dojenoti spijo na boku Kupi večjo številko. Probaj Jaz imam tudi 4+ ali 5 pri njenih še ne 7 mesecih.
Glede spanja na hrbtu pa če je stara čez 3 mesece oz.  če vidiš da se sama prevrne potem jo daj na bok in se bo itak sama na hrbet obrnila. Počakaj da bo stara čez pol leta Jo boš dobila na trebuhu ležat zjutrajuser posted image ...
Vse dobro še naprej in čim več suhih noči

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ponoči mokra
6.5.2008 22:19:31   
Naja30
Mogoče so premajhne plenice. Ali pa samo na straneh ven uhaja, če res samo na boku premoči.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?