|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje majice dost dolge
5.5.2008 6:14:28   
Meggi
 Ma ne ve, a se jaz daljšam, al so majce adijo, men so prekratke. Kako na živce mi to greuser posted image  In pol ti pogleda tist ven, kar je že itak negraužno-špehuser posted image  Dobr sej so te tunike, samo skoz ne morš bit v teh ,pol so one široke majice v pasu, ki ti še večjega nardijo. Al grejo samo meni na živce?

A ja s sodelovkami se neki pogovarjamo da jo bomo v Bosno pčile? Se nam splača?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje majice dost dolge
5.5.2008 6:32:22   
Mišni
Preden greste v Bosno po dolge majice, pojdite še v H&M, jih imajo po 5 evrov.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 6:42:29   
srki
Ja, H&M, pa v Orsayu jih imajo tudi. Sem si jih sama nabavila. Mislim, da bo ceneje, kot Bosna, razen če hočete kakšnega lepega Bosanca videtiuser posted image .

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 7:40:28   
ellie
Pri men je isto...vsako leto imam nekaj prekratkih majic. Očitno je to od pranjauser posted image  

No jaz sem jih kupila v Zari...tud za 5 eur.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 8:17:06   
Anonimen
Eh men so že po defaultu vse majice prekratke.
razen, če kupim kakšno podaljšano (ki so bile mende lani v modi, zdej pa jih spet nikjer nimajo).

Majce so prekratke, hlače pa prenizke.... Jupiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2008 8:31:33   
pika74
Jst mam iste  probleme user posted image . Ta razgaljena moda mi nič ne diši. Sem pa lani v Hervisu na razprodaji  kupila eno adidasovo majčko, ki je dovolj dolga, pa še spodaj je lepo krojena. Malo oprime, da ni potem vse vrečasto.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2008 9:53:44   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Eh men so že po defaultu vse majice prekratke.
razen, če kupim kakšno podaljšano (ki so bile mende lani v modi, zdej pa jih spet nikjer nimajo).

Majce so prekratke, hlače pa prenizke.... Jupiiiiiuser posted image user posted image

letos so v modi visoki pasovi ... tak da ne bo problema. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2008 10:44:51   
Anonimen
Jaz sem si pa ravno prejšnji teden kupila nekaj majic s kratkimi rokavi v Top Shopu v Mercatorju bile so po 8€ kos ... sem tut bolj pri tadolgih in mi tiste majice s popkom zunaj ne sedejo ... 

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2008 12:03:18   
Kaliope
meni pa se zdi, da so v zadnjem letu končno začeli prodajat majice, ki mi pokrijejo vsaj ledvice ... tak da si jih pospešeno kupujem - na zalogo user posted image največ v H&M, pa tudi v NewYorkerju (samo ne v LJ, ker majo neko čudno kolekcijo polno sintetike tukaj)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2008 12:15:43   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

meni pa se zdi, da so v zadnjem letu končno začeli prodajat majice, ki mi pokrijejo vsaj ledvice ... tak da si jih pospešeno kupujem - na zalogo user posted image največ v H&M

Ja, to je čisto res. Letos so v H&M majice doooolge.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2008 18:39:14   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

meni pa se zdi, da so v zadnjem letu končno začeli prodajat majice, ki mi pokrijejo vsaj ledvice ... tak da si jih pospešeno kupujem - na zalogo user posted image največ v H&M

Ja, to je čisto res. Letos so v H&M majice doooolge.

in Zarine tud - mi je pri mojih 178 cm št.S čist dovolj dolga na kavbojke z nizkim pasom user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2008 21:15:06   
Meggi
A res tole? Se vid, da nisem imela nobenga obhoda, cajta, volje,... Hvala. Morn res zgasnat pogledat.

Sam men je res čedalje bolj zoprn hodit cel pop, po štacunih da neki normalnega v ramerju najdem... Se staram tak naglo al kaj!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.5.2008 14:52:42   
dana
V HM-ju majo res dooolge. Zame preveč, ker nisem ravno visoka (163 cm), tko da mi ne odgovarjajo preveč. Pa vzamem S, pa je še predolga user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.