Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 4.5.2008 23:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mare28 Če je kdo tako dober da ji odstopi-hvala če se najde kaka dvd risanka in igračke za fantka pa super karkoli imate in če ne potrebujete vrjemite zelo bo vesela Mi imamo dve se cisto novi igraci, ki so lahko za fantka ali puncko. Eno so plasticni loncki za zlaganje, eno pa vlakec. Vlakec je bil ze odprt, ampak je v original embalazi in lesen. Z veseljem podarimo. Ker nasa ima itak prevec vsega... Vlakec zgelda priblizno takole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173025 Imamo pa tudi dva loncka za podarit.. Samo ne vem, ce niso ti otroci ze prestari...
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 7:33:18
|
|
|
|
mare28
|
PikaPola34 hvala za podarjene igračke prijateljici spred kratkim umrli starši v prometni prihaja iz avstrije zato bi ji vsaka majhna pozornost omilila bolečino.Ko ji predam stvari poslikam in objavim na tej strani
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 8:09:37
|
|
|
|
Alisa
|
Tudi pri nas bi se kaj našlo od igrač. Sporoči na z.s kje in kako bi ti lahko igrače predala. Lp, alisa
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 9:00:50
|
|
|
|
simonas
|
Koliko je star fantek? Pri nas bi se našlo še kaj plišastega, če ni že prevelik. Glede risank pa bi se naj sinhronizirane dobile na strani http://mojblink.com/ ob prijavi.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 9:51:16
|
|
|
|
mare28
|
hvala punce za pomoč alisa in simonas zelo ste prijazne
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 15:26:38
|
|
|
|
mare28
|
tudi kakšna posteljnina bi ji prav prišla zanjo in za otroško posteljo ter knjigice za njuni pikici
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 15:38:45
|
|
|
|
natasaom
|
imamo kolo.samo gume so za napumpat..pa iskat ga pridite
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 18:22:46
|
|
|
|
mare28
|
hvala za podarjeno sedaj bi potrebovali še kakšne punčke knjigice avtke posteljnino in poganjalec oz.igračke po 1 letu starosti
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 19:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mare28 oz. Ona25, lepo te prosim a nam pod nickom piše glupitupi? Če ne bi bilo res žalostno, bi bilo že smešno.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mare28 hvala za podarjeno sedaj bi potrebovali še kakšne punčke knjigice avtke posteljnino in poganjalec oz.igračke po 1 letu starosti A tako? Kaj pa vsaj beseda prosim? Od kolesa do posteljnine...kaj še sledi? Skiro, rolerji,smučke.. Punce, kar začnite pakirat.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: mare28 hvala za podarjeno sedaj bi potrebovali še kakšne punčke knjigice avtke posteljnino in poganjalec oz.igračke po 1 letu starosti Punce, kar začnite pakirat. Aha. Imam se obleke stevilka 38 oz. M. Ze zapakirane, tokrat.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:06:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Mare28 oz. Ona25, lepo te prosim a nam pod nickom piše glupitupi? Če ne bi bilo res žalostno, bi bilo že smešno. hja res....mare a si ti mož od one?samo radovedna sem.....ali pa živita v istem bloku
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:18:09
|
|
|
|
Jerneja_
|
Obvestilo! Ona25, Danil in Mare28 so vse ena in ista oseba. Očitno gre ponovno za potegavščino. Uporabnik je blokiran.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:22:17
|
|
|
|
rija
|
No končno Jerneja, očitno boš morala biti ti dežurna
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa za kozlat, kaj vse ne taca ta naš lepi planet
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:27:39
|
|
|
|
Volga
|
Saj človek kar ne more verjet
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabnik je blokiran. Uh, to jo bo razpizdilo, beliv mi aj nou
< Sporočilo je popravil nivess -- 5.5.2008 20:39:09 >
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 20:39:48
|
|
|
|
natasaom
|
men je napisal,da naj mu dam sliko od kolesa pa kolk je kolo star ga je tud zanimal..mislm ..a s lahko taka s da se na račun otrok okoristiš??
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 5.5.2008 21:45:45 >
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:07:15
|
|
|
|
Kaliope
|
IZVIRNO SPOROČILO: mare28 Pozdravljene punce! Upam da sem na pravi strani mare jao - in pol se izkaže, da ima tri nicke .... pa da imajo ljudje fris take stvari delat?!?!
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:07:22
|
|
|
|
Šarki
|
bogi otroci če jih mata sam za to da na njihov račun služta za bruhat
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:08:05
|
|
|
|
Šarki
|
kaj pa če sploh nimata otrok?? a jih je kdo vidu??
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:17:53
|
|
|
|
Udb
|
OK, sori, ampak tole je pa že mal preveč! Če bi jaz npr. zdaj nekaj rabila - pa sej bi mi blo nerodno pisat, da ne bi kdo mislil, da se zezam!! A ni mal bolno, da se takole skušaš okoristiti? Ta forum je namenjen temu, da se POMAGA pomoči POTREBNIM!! Halo!? Bolno!
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:28:28
|
|
|
|
BAMBINA_
|
O šit, kako gnila persona...
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:36:08
|
|
|
|
zana21
|
Ti resnično nisi normalna!!! A se ti sploh zavedaš koliko ljudi je v stiski in bi te stvari res rabili?????? Sicer pa sploh nisi vredna mojih besed!!! Še dobro da se mi je takoj na začetku zdelo sumljivo in da sem postavila vprasanje,drugače bi ti ženšče podlo kar izkoriščala ljudi!!! Za bruhat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?