Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:42:59
|
|
|
|
india
|
Že dalj časa sem popenila vsak dan sproti,ker sem pomivala na tone šalic in kozarcev, saj si moji niso dali dopovedati, da bi bilo dobro sproti pomiti te zadeve za seboj in so za vsako kapljo vode vzeli svež kozarec:grrr::grrr::grrr::grrr: . Pred tednom dni sem pospravila vse ostale šalice in kozarce, vsakemu sem pustila le po en komad, po izbiri ( komad vsakega, da ne bo pomote:)-:)-:)-). Tako si morajo sproti pomiti oz. splakniti uporabljene kozarce in šalice. Prav tako ne operem več ničesar, kar ni v košu za perilo in sicer pisano v enem, belo v drugem košu. Danes je minil 8. dan mojega terorizma in ZMAGA!!!! Vsi delajo tako,kot je treba, celo tastari me upošteva!!!! Bravo jaz!!!:bravo::bravo::bravo: A sprašujem se, kako dolgo bodo zdržali in kdo bo prvi grešnik???:grrr::grrr::)-:)-:)-
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:48:28
|
|
|
|
SANDY
|
Ja miška, pri tvojem bataljinu moraš biti res dober poveljnik(ica) :)- :)-
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:48:38
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:50:51
|
|
|
|
tjaga
|
No jaz ti še moje pripeljem v uk, potem pa mi pošlihtane pošlji nazaj. Predvsem jih probaj naučiti, da ima vsak človek dve nogi, na vsaki nogi po eno nogavico, kar pomeni, da je 1x2=2. Pri nas vedno manjka en štumf :hudicek::hudicek::hudicek: . Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:51:21
|
|
|
|
ZARA
|
A 8 dni s jih najedala,zdej pa vsi mirno stojijo,al kaj?? Men to v 13 letih ni ratal :zmeden2:... A joj...
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:51:44
|
|
|
|
SANDY
|
ZAra ti še nimaš takega bataljona :)-
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:53:47
|
|
|
|
india
|
Ne Zara, najedam nekatere že 15 let, druge malo manj. Ampak prejšnji teden sem ostale šalce poskrila in kozarce tud. Zdaj pa naj zarad mene iz ....kahle pijejo:hudicek::hudicek:. Ja Tjaga, sem že jaz tudi razmišljala, da bi nardila razprodajo enojnih štumfov!:hudicek::hudicek:
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:54:07
|
|
|
|
ZARA
|
Sandy...sej ga tud ne bom imela,ker pol bi rabla 200 let zvet!!!:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2005 18:54:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 18:54:58
|
|
|
|
Lunca1
|
:bravo::bravo::bravo: Dobra ideja. Jo bom uporabila, če bodo kdaj problemi. Midva imava pa kar pomivalca.:)
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 19:01:46
|
|
|
|
Kenny
|
Moji trije tako al tako mislijo, da škratki pospravljajo pa perejo, jaz jih pa puščam v tej veri!:)-:)-:)-
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 13.2.2005 19:43:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Vabljena na uvajanje reda še k nam! (priznam, tudi pri meni...;))
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 14.2.2005 8:56:51
|
|
|
|
Lenny
|
:bravo: :bravo: :bravo: Bravo! A skrivaš mogoče še kak nasvet, kako naučiti enega 34-letnika, da je fino za seboj pobrisati umivalnik :)- :)- :)- Se trudim 6 let, pa ni uspeha :)-
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 14.2.2005 9:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa zdele že kar en časa za njim ne pospravljam več po pultu. Zvečer se nažre in vso prazno embalažo pusti na pultu, koš je pa pod omaro. malo morgen sine! Sicer težko gleda, da se stvari dva dni valjajo, ampak slej ko prej vidi, da ni duge in da v koš. Perem mu pa tud ne več samoiniciativno, ker itak ne znam (po njegovem). Perem zase in za malčka, ko mu zmanjka robe, se sam pomuja in zloži v stroj ali pa me prosi. ne bom več služkinja v lastnem domu, boli me K....!
|
|
|
|
za sedaj...moja zmaga!!!! 14.2.2005 9:14:33
|
|
|
|
india
|
Lenny, ti posodim Anjo, ali ga pošlješ k nam za kak dan, pa bo vsakič slišal: kdo pušča svinjarijo za sabo???? Potem pa indijanske krike,...:)-:)-:)-:)-:)-in stvar je opravljena!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?