|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči 20.dan ciklusa??
27.4.2008 7:58:39   
divans1
Punce, zanima me, če mela kira tako izkušnjo. Zadnjo menzo sm mela 8.4. Počutim se v redu, le da me od ovulacije naprej kdaj pa kdaj špika v jajčnikih. Danes zjutri me je pa spodnji del trebuha začel bolet, pa krče mam, take kot bi menzo dobila. Ampak mogla bi jo dobit šele okrog 5.maja. Zdj mi je že boljš. A mislite, da je kej narobe? Hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči 20.dan ciklusa??
27.4.2008 8:22:55   
šnucika
Glej,teh bolečin in krčev je malo morje.....
Jaz imam zelo boleče O in ta mesec sem končala po 8 dneh bolečin,krčev in slabosti pri G,da mi je naredil UZ,ker je rekel,da take bolečine povzroča kakšna cista ali endometrioza.Na srečo ni nič,se pač moram sprijazniti z krči in bolečimi O.
Se pa počutim isto kot ti,ko je O minila,so se začeli krči in špikanja kot pri čakanju na M,pričakujem jo pa 1.5. .
In skoraj vsak mesec je tako.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2008 8:28:36   
divans1
No super vidim da nas je več takih. Jst mislim da nimam nč od tega, ker sm bla letos menda 15krat na uz, ker sm mela ss v januarju, bla sm tud na hsgju, pa mi niso nč našli... Ne vem, upam na najboljše!!!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2008 12:24:53   
divans1
Spet js. Zdj mi je boljš, sam spodnji del trebuha mi je še vedno boleč. Za menstruacijo je še prezgodaj... Uh, kuk je to smotano... Ma še kira take izkušnje????

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2008 14:36:48   
Rakica_80
Jaz vedno čutim špikanje v jajčnikih in manjše bolečine v maternici, pred O in preduser posted image .To je pri meni čisto normalno.
Res pa da zadnje dni mi dela slabo, kar ni normalno pri meni........user posted image imam za dobit 11.5.
Nevem lahko da mi dela slabo zaradi alergijeuser posted image -Cvetni prah,......

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2008 14:42:17   
divans1
js mam do menze še skor 8 dni, še nikol nisem mela takih problemov, zato mi je čudno... Svetujte...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2008 14:51:41   
Rakica_80
Če nisi nikoli imela teh problemov, ti svetujem da se oglasiš čim prej pri G.
Ali siuser posted image  ali pa imaš kaj vnetouser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2008 14:54:00   
divans1
Mislim da nimam nič vneto, če nee bi mela kake izcedke al bi me pa peklo ko bi šla lulat. Pa nimam nobenih problemov. Bebiii naj se uslišijo tvoje besede čim prej. Tudi tebi želim da čim prej zagledaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2008 14:57:11   
Rakica_80
Divans......ma hodi naredit test dejuser posted image ,...pa nam hitro javi.
Imam občutek da si user posted image .....user posted image
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2008 15:01:29   
divans1
Joj bebiii kak bi bla js tega vesela. Sam zdj je še bistveno prezgodaj da bi šla test delat, k mam še 8 dni fore. Če bi mi zamujala, pol bi ga šla delat. Kak je to ubijajoče, ni???? ČAKANJE, pa nč ne veš na čem si....

Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2008 15:13:24   
African queen
Tudi mene je par dni po ovulaciji ta mesec full neki špikal,ponavadi me pa ne...nimam pojma zakaj user posted image .jaz sem takoj pomislila na to,da sem user posted image ..bomo videli,če pride user posted image  ta mesec.

divans1,držim pesti zate!!!ampak menim,da je za test mal prezgodaj...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2008 15:20:55   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

js mam do menze še skor 8 dni, še nikol nisem mela takih problemov, zato mi je čudno... Svetujte...

ja, ja-.......bejž po test.....če si seksala, je verjetnost, da si noseča....

pa sem že mislila, da ste se vnesle.....cele 4 dni ni bilo podobnih vprašanj user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2008 15:25:06   
divans1
Rija, za test je še prezgodaj. Joj mene je tak strah... Že vidim, to bo ubijalskih 8 dni, pol bom pa dobila pa bo vsega spet konec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2008 15:27:53   
rija
daj lepo pamet na off.....misli na kaj lepega, zaposli se z nečim.....gre, gre....govori ti stara mačka....ki je svojih 8 let vsak mesec delala kup stvari in delala teste šele, ko user posted image  ni bilo dva ali tri mesece.... user posted image user posted image user posted image  če si zanosila, boš itak zvedla ob pravem času.....in če nisi prav tako.

živlenje je lepo, uživaj ga. noseča ali ne.

user posted image user posted image user posted image  in če zdaj premislim, je nenoseče življenje vsaj nekoliko lažje....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2008 16:11:46   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image Ma prav zabavna ženska si Rijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.4.2008 8:58:21   
šnucika
če so bolečina hude,greš do G...kot sem morala jaz,saj sem se skoraj plazila...ampak kot praviš si imela veliko UZ zadnje mesece,se pravi,da naj ne bi bilo nič hudega!

Punce,ki pričakujete user posted image user posted image ...dejte se skulirat! Vem,da je težko,ampak par dni počakat do testa je zelo malo.Pa dejte,kot jaz rečem moji nečakinji...še petkrat greš spat,pa bo.user posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 28.4.2008 9:00:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
28.4.2008 8:59:12   
šnucika
BEBII - a tebi je tudi slabo zaradi alergije?....mene to orenk matrauser posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 28.4.2008 9:00:08 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.4.2008 11:45:33   
Rakica_80
Ja jauser posted image
Res mi dela slabo in mislim da je zaradi alergije, da ti ne govorim kakšna sem v tem času vsako letouser posted image .Nikoli pa mi ni hodilo na bruhanje, to leto je prvič!
Znaki:Oči srbijo, solzijo in so ful rdeče, nos zamašen, neprehoden, teče slap iz nosa brez prestanka, oteženo dihanje, dihalni kanali srbeči, tako močno, da če bi imela palčko bi si strgala grlo,......................da ne govorim še o kožnem dermatitisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko pa mi dela slabo zaradiuser posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....tako se tolažimuser posted image user posted image user posted image
Nimamo kejuser posted image
Moramo potrpet!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.4.2008 13:05:08   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja jauser posted image
Res mi dela slabo in mislim da je zaradi alergije, da ti ne govorim kakšna sem v tem času vsako letouser posted image .Nikoli pa mi ni hodilo na bruhanje, to leto je prvič!
Znaki:Oči srbijo, solzijo in so ful rdeče, nos zamašen, neprehoden, teče slap iz nosa brez prestanka, oteženo dihanje, dihalni kanali srbeči, tako močno, da če bi imela palčko bi si strgala grlo,......................da ne govorim še o kožnem dermatitisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko pa mi dela slabo zaradiuser posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....tako se tolažimuser posted image user posted image user posted image
Nimamo kejuser posted image
Moramo potrpet!

se podpišem pod tole...tudi meni je od alergije user posted image  in še vse ostalo,kar si napisala.

jaz se ne morem tolažit z user posted image ,ker sem bila ta mesec na UZ pa valda,da bi G videl,če sem mogočeuser posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
28.4.2008 15:47:34   
cofk

Punce, zanima me, če mela kira tako izkušnjo. Zadnjo menzo sm mela 8.4. Počutim se v redu, le da me od ovulacije naprej kdaj pa kdaj špika v jajčnikih. Danes zjutri me je pa spodnji del trebuha začel bolet, pa krče mam, take kot bi menzo dobila. Ampak mogla bi jo dobit šele okrog 5.maja. Zdj mi je že boljš. A mislite, da je kej narobe? Hvala za odgovore...

jst mam tudi take bolečine..kot pred menzo podobno..boli me v spodnjem delu trebuha. ampak pričakujem user posted image šele 16.5. Je pa res da je bla ta zadnja user posted image nekam čudno šibka..trajala je samo 3 dni pa še to je bil bol rjav izcedek kot kej druzga. tud meni se ne sanj kaj bi to lahko blo...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.4.2008 16:34:34   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

jst mam tudi take bolečine..kot pred menzo podobno..boli me v spodnjem delu trebuha. ampak pričakujem user posted image šele 16.5. Je pa res da je bla ta zadnja user posted image nekam čudno šibka..trajala je samo 3 dni pa še to je bil bol rjav izcedek kot kej druzga. tud meni se ne sanj kaj bi to lahko blo...

punce mogoče ste pa kaj takega pojedle? al pa kakšen virus, sej je namreč pomlad in je tega cel kup....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.4.2008 16:46:56   
diamantina
Upam, da NISO to isti znaki kot pri meni, ko se bliža user posted image , takrat namreč čutim: zelooooo boleče prsi (povsod razen bradavičk (včasih tudi te zraven), če grem po stopnicah si jih moram prav prijet user posted image ) teden dni do deset dni prej; bolečina v jajčnikih (osta, čutim jo dobro pri hoji in ko grem na WC) nekje 7 dni pre; mozolji (ziher en do dva gnojna, da se vidita iz aviona); lakoooooootaaaaa, tečnost; zaspanost; glavobol; občlasne slabosti; slaba prebava; na trenutke kovisnki okus. Evo, vsi znaki za user posted image  so pri meni PMS. Upam, da je pri tebi drugače in ti želim debel plus. Sicer pa res, ne se toliko sekirat, ko bo bo, če ne ta pa naslednji mesec, enkrat ziher, tako ali drugače. user posted image   

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.4.2008 16:47:27   
cofk
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

IZVIRNO SPOROČILO: cofk

punce mogoče ste pa kaj takega pojedle? al pa kakšen virus, sej je namreč pomlad in je tega cel kup....

vse je možno user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.4.2008 17:57:41   
divans1
Punce še enkrat hvala za vaše ideje, ampak jaz sigurno nisem na nič alergična, nimam nobenega virusa, počutim se v redu, sej zato mi je pa čudno, ker prej nisem nikol mela takih problemov, še posebej pa ne že 20. dan ciklusa. take krče sem mela samo enkrat v življenju in sicer po ss v šestem tednu!!! Drugače pa pred menzo nimam nobenih večjih težav nikoli, manjše bolečine, tolk da veš da prihaja i to je to... A je možno, da sem MOGOČE zanosila???...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.4.2008 19:11:56   
diamantina
Divans, jaz ti iz srca želim da si user posted image , ampak ne morem pa vedet user posted image . Če vama slučajno ni uspelo, bo pet dni prebolevanja user posted image  hitro minilo in boš videla, kot bi zlomil keks, boš zopet pred M, ki je mogoče ne boš dočakala še vsaj eno leto. Daj možgančke na pašo, ne sekiraj se preveč, fant te ima rad, ti pa njega, zato lepo uživajta v življenju, mlada sta, zdrava sta, pivoščita si kaj, zdaj sta še sama, potem bo drugače. Otroček pa bo, sem zelo sigurna, že prišel, nič bat. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?