Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz ji umivam s pasto, odkar je dobila prve zobke, ampak z eno pasto iz lekarne, ki je kao bio in jo lahko požrejo. Bom pa zdaj počasi uvedla klasično otroško pasto, ker ji pljuvanje že kar dobro gre . Aja stara bo pa 2 leti čez nekaj dni.
Moj tamali je še nima, star je pa 26m. Zobozdravnica mi je svetovala samo redno ščetkanje, uporabo zobne paste pa šele, ko bo pokazal kakšen interes zanjo. Za zdaj pri umivanju zob nimamo težav, s pasto se pa še ni začel ukvarjat...
Lp
Mi smo začeli pri cca. letu in pol s First Teeth in še vedno jo uporabljamo. Zna sicer že lepo izpljunit, vendar še vedno tudi prav rada (zanalašč seveda), vodo popije. In pasto poje. Ker je mljaski, kot pravi ona.
nam je z zobno pasto za otroke uspelo naredit umivanje zobkov (kar je za oba nočna mora) malo bolj znosno. pa še všeč jima je tista rdeča pikica na ščetinah. včeraj smo imeli pregled pri zobarci in je bila čist zadovoljna. smo povedali za pasto in je rekla, da je OK.