Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 23.4.2008 15:18:01
|
|
|
|
mojsoncek
|
Z zobno pasto 1. teeth in zobno pasto za otrocke od Welede lahko zacnes ze zgodaj. Jo lahko tudi pogoltne... itak pa das res eno malo pikico gor.
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 23.4.2008 15:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ji umivam s pasto, odkar je dobila prve zobke, ampak z eno pasto iz lekarne, ki je kao bio in jo lahko požrejo. Bom pa zdaj počasi uvedla klasično otroško pasto, ker ji pljuvanje že kar dobro gre . Aja stara bo pa 2 leti čez nekaj dni.
|
|
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 23.4.2008 15:22:42
|
|
|
|
kjava
|
Jaz sem začela, ko je znal izpljunit. Itak je bolj važno, da fajn zdrgneš zobke, kot pasta.
|
|
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 23.4.2008 19:54:07
|
|
|
|
vesel
|
Jaz pri moji hčeri,ko je bla stara 2 leti.
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 23.4.2008 21:32:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali je še nima, star je pa 26m. Zobozdravnica mi je svetovala samo redno ščetkanje, uporabo zobne paste pa šele, ko bo pokazal kakšen interes zanjo. Za zdaj pri umivanju zob nimamo težav, s pasto se pa še ni začel ukvarjat... Lp
|
|
RE: kdaj začeti z zobno pasto? 24.4.2008 11:21:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi smo začeli pri cca. letu in pol s First Teeth in še vedno jo uporabljamo. Zna sicer že lepo izpljunit, vendar še vedno tudi prav rada (zanalašč seveda), vodo popije. In pasto poje. Ker je mljaski, kot pravi ona.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?