niki5
|
Alja, mislim da sem ti to že napisala (nisem več prepričana zato bom še enkrat)... Tvoja Lea je sicer sedaj že večja kot je bil Nik takrat in mogoče ne bo delovalo, lahko pa da si tudi že poskusila... Prva stvar se mi zdi pomembna, ko se boš sama, ampak res samo ti tako ČUTILA, boš potem lahko tudi spremenila stvari. Dvakrat sem dala to skozi pri Niku, prvič pri 8 mesecih, kaneje je pa trajalo vrsto let in ni rečeno da pri Svitu ne bo potrebno tuda kaj podobnega. Torej ko boš v sebi začutila, da ne zmoreš več,da te bo konec inko boš to tako čutila boš potem imela veliko moč in stvari se bodo spremenile. Lea bo začutila da si odločena in potem moraš biti tudi dosledna. Mogoče se čudno sliši, ampak otroci nas vedno znova preizkušajo.. Evo pa da začnem svojo štorijo.. Nik se mi je do 8 meseca celo noč neprestano dojil, prišlo je do tega da si je že kar sam postregel, ker jaz nisem več zmogla biti niti budna. Zjuraj sem bila pa tako izmozgana, kot da bi mi nekdo vso energijo izčrpal. Potem sem pa naredila takole, ko sem bila že čisto na koncu z močmi. Zvečer po dojenju sem ga dala v posteljo, se z njim pogovarjala, ga božala in on je seveda jokal. Vsem tem času ga nisem pustila samega in ves čas sem mu pela ali pa povedala dasem tukaj, da nikamor ne grem.. Očitno je začutil in je po 15 min joku zaspal. Tako sem imela mir dokler ni potem enkrat zbolel in še določene stvari so se nama spremenile v življenju in je potem spet postala težava glede spanja. Drugič je bilo pa tako.. po 5 letih vstajanja in spanja v skupni postelji sem bila izčrpana in sem en večer iz obupa mu pričela ralagati kako je mamica utrujena, da zvečer se ne spočijem ker ga je bilo potrebno 2 uri uspavati oz. zraven njega ležati in da potem ponoči tudi ne spim in da sem zaradi tega nerazpoložena čez dan in če bi bilo drugače bi imela več energije in bi se tudi midva lažje igrala.. skratka izlila sem mu dušo.. In mi je rekel: mami kar pojdi ven iz sobe, bom že sam zaspal. Dala sem mu vedeti, da sem blizu, imel je luč, poslušal pravljice in so bile vmes še težave, ampak od takrat naprej se je stanje veliko spremenilo. Ne vem če ti bo to kaj pomagalo, razlika je v letih ampak s tem sem ti hotela povedati samo to, da ko enkrat v sebi začutiš, da ne zmoreš in da imaš dovolj, da je meja prestopljena to otrok ve in stvari se spremenijo. Delaj po svojih občutik, poslušaj samo sebe in sigurno boš našla način ki ti bo odgovarjal. Držim pesti za čim več mirnih noči 9nebesa
|