Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tummy Tub - čebriček / KJE??? 22.4.2008 16:44:11
|
|
|
|
sxy
|
Mene pa zanima kje ste kupile Tummy Tub čebriček in oba podstavka, ki spadata zraven? Vem, da imajo čebriček v Baby centru, vendar nimajo zraven podstavkov, jaz bi imela pa cel komplet!!! Hvala za informacije!!! Aha, pa še to če se da v kateri trgovini razen v BC naročit po pošti, ker se mi sploh ne da več hodit po nakupih, mi je bolj enostavno tk, pa še po stopnicah mi prinesejo!!! Sem rada full komot!!! P.s.: pa kakšna je cena v kakšni trgovini, če je slučajno več trgovin kjer jih prodajajo??? SXY
|
|
RE: Tummy Tub - čebriček / KJE??? 22.4.2008 21:07:48
|
|
|
|
piko12
|
V BC imajo čebriček od bebe jou in podstavek in moj se je do pred enim tednom kopal noter pa ima skor 9m. Sem pa imela jaz čebriček kar na tleh. Če pa hočeš glih tummy tub, pa najbr nisem glih pomagala...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
zanositevsashyKoliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?takoj (
56%)
po treh mesecih (
15%)
po 6ih mesecih (
8%)
po 9ih mesecih (
0%)
po enem letu (
5%)
poskušava že več kot dve leti (
15%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!