|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj naj grem
22.4.2008 15:35:42   
Anonimen
OJ
Sem v 39 tednu in se pripravljam na dan ko bom sla rodit.Včer zvečer me je začel neki sraufat in me je ze panika če naj grem v porodnisnico,no ampak pol sm zaspala in se je umiril.Sam neki mi povejte če se men zazdi da se neki dogaja, a grem lahko kadar kol v porodnisnico na pregled, a me ne bodo čukast gledal če recimo sploh ne bom imela popadkov pa bom sam jest brezveze paniko zagnala?

Hvala za odgovore
Lep dan se naprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj naj grem
22.4.2008 15:39:52   
BUŠICA
a me ne bodo čukast gledal

jih pa nazaj čukasto glej!!!
no zares, mislim da če se ti zdi da se nekaj dogaja, kar pojdi-lahko da rodiš, ali pa te domov pošljejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 15:40:14   
Taula
Če ne drugega reči da ne čutiš dobro user posted image  pa te dajo na CTG.

Drugače pa naj bi preglede v tem času delal še osebni G.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 16:02:37   
Inigo
ma neeeeeeeee! če se ne počutiš dobro, idi. te bodo dali na CTG in bodo takoj vedeli kako je stanje. lahko, da te bodo zadržali ali pa te bodo poslali domov, da je vse ok.

če si v dvomih je bolje, da se greš pokazat in te potolažijo, da je vse ok, kot da bi bila prepozna... ampak na to ne študiraj!

nam so že v začetku MŠ rekli, da če smo v dvomih, naj kar pridemo. še vedno lahko gremo domov. pomirjene!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 16:09:01   
anju
veš kolko jih čukasto gledajo in jih še bojo. pa kaj?! slej ko prej pride zares. SREČNO!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 19:28:07   
Netopirčy81
Ti se kr pejt pokazat.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 19:58:04   
jajula
pregledal te bojo ziher, sam pripravi se imajo lahko kkšne komentarje....je pač res, da so nosečnice mal preveč panične, ampak men se zdi ta skrb za prihajajočega user posted image čist normalna..

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 20:47:12   
Roberta69
Jaz sem šla prvič na pregeld po roku, ker user posted image nisem dovolj čutila, niso mi nič težili in tam so bile ženske, ki sploh še niso imele roka... Načeloma pa naj bi še en teden po roku preglede opravljal tvoj ginekolog. 

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2008 22:23:09   
pufka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če ne drugega reči da ne čutiš dobro user posted image  pa te dajo na CTG.

Drugače pa naj bi preglede v tem času delal še osebni G.

Hahah,jes sm mela popadke pa so me dali na CTG pa je ginekolog še kr trdil da to niso popadki,ko me je pa pregledal pa je ugotovil da sm odprta 4 cm.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2008 7:24:53   
Anonimen
Ja sej hodim k svoji ginekologinji še zdele 1 x na teden sam ona je v mojem kraju samo 2x na teden in v primeru ko nje ni sm mislna,al pa ponoč ali zvečer.No sej upam da mi ne bo treba brezveze hodit,pa da bo vse tko k mora bit.Panika je sej veste sploh tiste, ki boste rodile prvič tako kot jaz.

Lep dan

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2008 7:27:09   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

veš kolko jih čukasto gledajo in jih še bojo. pa kaj?! slej ko prej pride zares. SREČNO!

Ja, mene so tudi, ko me je moj G sam, ko sem bila v petek na pregledu, poslal v nedeljo na pregled v porodninico LJ. In to v nedeljo, Sem mislila, da me heca. Bila pa sem sicer par dni ez rok.

Ni hudega, so me ukasto gledali, jaz sem se pa po pregledu vsaj fajn najedlauser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2008 14:06:07   
PIRANJA
po moje si čutila popadek, ki se včasih začnejo tudi do en teden prej. Pol pa jih spet ni, pa pridejo na koncu spet.user posted image
A si danes še doma?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......