TinKiCa1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mteja Živjo, samo nekaj me zanima, ali pri vas v Domžalah pustijo, da pridete v posvetovalnico z bolanim otrokom? Pri nas ne smemo priti s prehlajenim otrokom, saj lahko okuži druge... Ne vem kako imate to pri vas. Res mi je čudno. In imamo tudi poseben prostor, ki je izključno namenjen samo za posvetovalnico, kamor prihajamo z zdravimi otroki (upam). Večkrat mu ponudi mleko, čaj, da čim več pije, z aspiratorjem Baby vac sem mu tudi aspirirala sluz iz noska pa dost fiziološke dajala. In po desetih dnevih se je sinko pozdravil. Je imel pa zelo močan prehlad - kašelj, nahod, tudi iz oči mu je malo teklo, vročina k sreči ni narasla več kot do 37,2-kar je še noramlno za otroka. Hitro se pozdravite! Saj bo kmalu bolje. In je potem normalno dihal čez nosek po desetih dneh? Točno s tako čudno zadevo se jst ubadam.. Stara je 1m in 10 dni, pa sva ble že 2×dodatno pri pediatru (prvič po 1tednu)! In dvakrat so mi rekl, da je vse odlično in da nima nič v grlu ali v nosku..dva različna sta to potrdila. In sm jima že nekak vrjela, čeprav sm vedla da ni to to! Sm pa dva dni nazaj ugotovila, da ima mala vse zabito v višini sinusov! Sm pa mal na hitr po nesreč fiziološko stisnla v nosek in je kr nazaj se odbila. Nosek ko ga pogledaš, pa zgleda čisto čist! In zarad tega, ker ima vse zabito, zelo težko diha, čeprov ji skoz zdj vn izpihujem že dva dni, pa fiziološko skoz.. zato me zanima, če se to kdaj spuca al ne more dihat sploh čez nos!? Najbolj neumen mi je pa to, da so nekateri tako leni, da se jim ne da čisto nič..grrr.. jezna na oba,ki sta jo pregledala! V Kamniku je posevetovalnica posebej od otroškega zdravnika! :) Prosim za odgovor, ker ne vem kaj naj se še obrnem, k so vsi mal