|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 13:23:41   
Siberian husky
Pozdravjene!
Zanima me kako močno ste čutile brce vašega otroka v 32.tednu?Namreč to sprašujem,ker so gibi:duda:zelo šibki(se moram umirit da jih slišim)in komaj jih naštejem 10 na dan.

Lp,Siberian husky:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 13:25:26   
dix
Mislim da so v tem obdobju zelo boleči in intenzivni, saj mu mislim da v 34. tednu začne porimanjkovat prostora.

Pokliči k ginekologu in mu to povej. Ti bo že on vedel povedat.

(odgovor članu Siberian husky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 15:18:26   
beba76
Jaz sem v 33. tednu in so gibi ful močni - boleči.
10 pa jih naštejem takoj zjutraj - v pol ure od časa, ko vstanem.
Tudi jaz ti priporočam, da pokličeš ginekologa, da boš mirna.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 16:21:56   
Kati S
Tudi jaz sem v 33. tednu in gibi so zelo pogosti in neprijetni - boleči. Pojdi h ginekologu in vso srečo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 21:02:12   
Siberian husky
Hvala punce za odgovore.
Sama sem sumila,da tukaj nekaj ne štima saj so mi vsi do sedaj rekli,da morajo bit brce v teh tednih konkretne.G sem to omenila že mesec od tega in tudi včeraj na pregledu pa ni rekel nič:grrr:zato sem se odločila,da bom šla k privat G.Če ne drugega,da me vsaj potolaži.Upam,da bo vse OK.

Lp,Siberian husky:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gibi otroka v 32.tednu!
11.2.2005 21:21:22   
Zana ssp
Sem v 33t, gibi niso tako preveč intenzivni, čeprav so pogosti, se mi zdi celo, da so malo manj intenzivni kot pred dvema tednoma. Včeraj sem bila na pregledu pri g in je rekla da je vse ok, da bodo gibi zdaj dalje morda manj pogosti oz. bom začutila spremembe, ker ima otrok čedalje manj prostora.
Nasvet, ki sem ga izvedela včeraj v čakalnici, da če otrok ne brca tako kot ponavadi in se želiš na hitro prepričati, če še sploh bo, je dobro pojest nekaj čokolade in se vlečt na hrbet in nekaj časa počakat, takrat se baje hitro odzove z brcami, ker mu je čokolada direktni vir energije .. nisem še probala ali deluje.
Vsekakor se pojdi prepričat, če drugo ne boš lahko vsaj čisto mirna, zaskrbljenost ne vpliva dobro na otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gibi otroka v 32.tednu!
15.3.2005 8:12:17   
povhek
Pozdravljena!

Prav tako kot ti, čutim šibke gibe in s težka jih naštejem 10, ampak res pa je da če ješ čokolado ali karkoli sladkega čutiš gibe močneje.

Drugače pa ti lahko povem ,da sem bila pri G zaradi tega in je rekla ,da je vse ok.Nekaj časa sem ga celo sklušala prebudit, pa mi je G zatrdila, da razni premiki...itd nekatere kepice le še uspavajo.Ne skrbi vse bo še ok.

Lp :sloncek: :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?