|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pri dveh letih še vedno 1
18.4.2008 22:04:34   
DEJANA
Moj lumpek je dopolnil dve leti. Velik je približno 84 cm in tehta 11 kg. Med vrstniki je najmanjši, pa saj tudi mamica ni velika. Medtem ko njegovi vrstniki nosijo že oblačila številka 3, našemu malčku pa je še vedno prav številka 1...Je tudi med vašimi sončki kakšen malček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pri dveh letih še vedno 1
18.4.2008 22:53:08   
vesel
Spoštovana Dejana!

Nič ni hudega,če vaš malček še vedno nosi konfekc.št.1. Pač je manjše rasti oz.je to pogojeno od staršev,ki so tudi manjše rasti od ostalih.
Dokler razvoj otroka poteka BP.ni razloga za skrb.

Naj vas potolažim,da je tudi moja hči med majhnimi otroki.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 23:05:17   
lex
Moj se meni ni zdel majhen pa je med 1 in 2 letom nosil od 80-92 številko. Ja pa sedaj jegova mlajša sestrica orng šišne in pri 11 mesecih nosi to kar je on nosli blizu 2 rojstnega dneva. Sedaj pa je med večjimi. Bo že.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2008 8:23:51   
frutka_
Naš je med velikani, star bo 4. Kupujem mu 5-ko.
Od prijateljev tamali pa je tako majhen da pri 4-ih letih še zmeraj nosi št.86! Ampak sta tudi mamii&ati bolj majhna.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2008 9:19:49   
kjava
Tudi naš starejši  nosi vsaj eno cifro manjša oblačila, kot je star. Kmalu bo 4 leta, pa so mu še vedna prav nekatere za dve leti. ne sekiraj se, dobra plat je, da prišparaš, ker ne preraste tako hitro user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2008 9:25:02   
rija
nič sekirat, moj še zdaj nosi bodije 80, 86 od hm mu je še predolgo user posted image user posted image user posted image
pa ne vem če so številke ali kaj tak čudne, ker od mulca, ki je rojen isti dan, starša pa skoraj dvometraša, je večji za ca. 4 cm....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2008 10:14:10   
piščanc
jaz ima enega mališana. samo ima karakter zato toliko močnejši. jaz sem majše rasti mož pa velik. starejša hči je bila drobiž  do ene 4 leta, sedaj pri 7h je med najvišjimi v razredu. tako, da mislim da bo tudi naš fantič kmalu nadoknadil v rasti.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2008 13:38:02   
ally1
Živjo, tudi jaz imam sina starega 16mesecev in je sedaj velik "le" tam okrog 80cm in težek 12,5kg, pa tudi nosi št 80 oz. občasno 86. Smo pa drugače v familji bolj okrog 1,6m velikosti in tudi po moževi strani je enako, le mož je "izvenserijski" in je velik 1,8m user posted image . Jaz pravim bo že zrasel, saj mal časa ima pa še user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2008 14:37:16   
tatam
Moj starejši fant je star 7 let,nosi pa še vedno občasno kako štirkouser posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2008 22:15:54   
mala maja
ne se sekirat. user posted image Se bo že potegnil.

Moji fantički so si čisto različni, rastejo pa kar na obdobja. Kar čez noč jim je vse premajhnouser posted image  Mi je pa bolj všeč da naš 7 letnik bolj počasi raste, čeprav ni med drobižki med vrstniki, ker tako kot raste tavečji skoraj 11 letnik je pa kriza. Nosi št. oblačil 164-170user posted image  , št. noge pa 42 user posted image user posted image  in je nosil št.80 že pri 6 mesecih. V enem mesecu mu je vse premajhno in prav lakam kje se bo ustavilouser posted image user posted image   Ta melemu 3 letniku kupujemo za 4 leta, 7 letnik pa prav tako spravi nase še kakšno 4-ko. Moram prav razmišljat včasih čigav je kakšen puloverček.

Otroci so si različni, kot ti je pa že Rija napiala je pa tudi veliko odvisno od krojev.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2008 23:34:51   
frufru
Ne se obremenjevat z merami. Glavno je, da mali napreduje. Moj bratranec je bil do 16 leta bolj pikolino (150) pol je pa v parih letih narastel na 190. Boš malo na cotkah prišparala. Mi moramo pa precej menjat, ker je bolj čokat mamo pri 16 mesecih bodije 86-92, hlače 80, čeveljčke pa 21-22 zaradi narta (nogica sicer 20), klobuček 50.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2008 8:16:18   
pikipu
Ojla, ne se obremenjevat, če zdaj nosi majhno številko, še ne pomeni, da ne bo zrasel. Saj bo, boš videla, pa tudi če bo bolj pri drobnih, ne bo panike. Jaz imam pa doma ravno obraten primer - moj sine ima 20 mesecev, cca 87 cm, 14 kg, pa še kaj zraven, nosi pa številko bodija 98, 92 mu je zadnje čase že premajhna, majice, jopice in od 98 do 104. In po pravici povem, da skoz letam po trgovinah za bodiji, ker tako velike težko dobiš.

Srečno tebi in tvojemu sončku, pa zdravi bodite!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2008 8:10:25   
mojsoncek
Nas skoraj dveletnik meri cca. 87 cm in se ne 11 kg. Nosi pa stevilke od 80 do 86, pa tudi kaksna 74 se se najde vmes. Ni kaj, ne morejo biti vsi po "JUS-u" user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2008 8:16:57   
emaa
Bodi vesela, jaz imam dva velikana, pa se vedno ubadam kje dobit bodi kot pravi pikipu. Stara sta 17 mesecev, eden je velik 83cm, drugi 86-87cm in 12,5 in 13kg. Pol iščem bodije št. 98-104, če jih kje imajo, puloverji so večinoma 86 (kakšni veliki) in 92, hlače 86. Garderobo kupujem pogosto in še čakam, da se rast ustavi, pa pravijo da so dvojčki majhni. Na razprodajah si ne upam kupit za naslednjo sezono, ker ne vem kaj bosta sploh nosila.
Moj brat je bil pa vedno majhen in suh, suh je še vedno, majhen pa ni več, ima 184cm.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2008 9:08:44   
DEJANA
Hvala mamice! Res je, prišparam pa kar nekaj, ker mu stvari niso takoj premajhne, poleg tega je res, da se drugače zelo lepo razvija. Pravzaprav je tak sonček, da ne moreva verjet. Gremo na sprehod in on našteva vse znamke avtomobilov - vse pozna, če pa mu kaki uide se vztajno zanima. Govori ko urica in preseneča s svojo fizično aktivnostjo. Res je, eni imajo eno stvar, drugi spet nekaj drugega. Vsi pa jih imamo najraje na svetu, naše sončke!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.4.2008 13:25:41   
kaya2007
mi bomo stari sicer šele 1 leto, ampak smo tudi imeli vedno probleme s številkami oblek user posted image  v H&Mu ji je pomoje še vedno prav številka za 6 mesečnike...potem sem pa začela kupovati v benettonu, premamanu, tudi v okaidiju in še kje-tam so številke manjše in sedaj tudi naša celo "ustreza" številkam user posted image

eh, ne sekiraj se, sigurno je full luštkan fantek!

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2008 17:52:31   
KIKI****
Ah ne obremenjujte se,
moja dva sta tud izvenserijska.
Sin bo avgusta star 5 let, oblačila nosi pa že od novega leta 110-116 (5/6let). št. noge ima 28. Velik je 118 cm in tehta 20,5 kg.

Hči pa je marca dopolnila 3 leta. Oblačila nosi od 80 dalje pa do 92 (2 leti) 98 ji je vse preširoko. Velika je 96 cm in tehta slabih 13 kg. Nogico ima pa komaj 22-23. Sin je pri 3 letih nosil 25 št čevljev, oblačila 98/104 obvezno, tehtal je 16,5 kg in meril 105 cm.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.4.2008 21:41:18   
blak
Naš je tudi bolj mini. Med 1. in 2. letom ni dosti zrasel, od rojstva do 1. leta pa precej. Od sept/okt do sedaj je "zrasel" za en rob hlač, čeveljčke imamo že celo zimo isto, nekatere majčke so mu malo bolj tesne, ker se je "nabil". Ravno včeraj sem pospravljala nekaj poletnih lanskih oblekic in ene stvari spet dala v aktualno garderobo. Pa bomo prišoarali...

Sicer pa ne jaz ne mož nsva velika, tako da bi težko pričakovala velikana.user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.4.2008 8:02:16   
Beti S
Bolje da so majhni kot veliki, naša ima 4 l in nosi 110/116, je velika 112 in 14 kg. Kakšne probleme imamo mi ko kupujemo hlače, vse so ji preširoke v pasu. Ker je tako suha je pa fajn za poleti, kratke hlače je imela lani še od 1 leta dalje, tako da jih je res ponosilauser posted image Nogo ima pa že 1 leto isto 27.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.4.2008 21:36:29   
Clavdy
Moj je pa pri 5 mesecih začel nostiti cunje za 9 mes. se pravi št. 74, od 8 mes. nosi št.80, sedaj bo star 11 mes., ima pa  že ene 12 kil, je pa res bolj velik. Za poletje mu že kupujem kratke majce št.86, saj mu je 80 zdele ravno pravšnja.
Otroci imajo svoja obdobja ko ful hitr zrastejo, pol se pa mal ustav. Glavno je da so zdravi. Ok, mal je pa tud genetike zraven.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.4.2008 5:58:36   
Minka Pobalinka
Od prijateljev tamali pa je tako majhen da pri 4-ih letih e zmeraj nosi t.86

Ma nemogoce ! user posted image  Nas je star dve leti in 5 mesecev pa nosi majice 104 HM , hlace pa 98 ? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Minka Pobalinka -- 23.4.2008 6:03:13 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?