|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beluši
17.4.2008 9:31:30   
gojska
vaši najljubši recepti,
razen z jajci sevedauser posted image

mi jih imamo radi z pršutom na špagetih, ampak bi rada naredila še kaj drugega.
Prosim za predloge.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beluši
17.4.2008 10:55:41   
kristinaj
v rižoti....kuhaš šparglje skupaj z rižem, da se okusi fajn premešajo, ko daš na krožnik posuješ s parmezanom ali kakim drugim sirom....

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: beluši
17.4.2008 11:12:41   
Balonchy
Špargljeva kremna juha, gratinirani šparglji s sirom in pršutom (v pečici), šparglji + pršut + kisla smetana na testeninah...

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: beluši
17.4.2008 11:16:16   
MARTINŠČICA
Jaz po nasvetu Jamiea Oliverja vse bluše prelomim in olesenele dele (spodnji del) porabim za jušno osnovo, mehke dele pa:
  • kuhane al'dente povezane s kuhanim porom kot prilogo k mesu,
  • sveže dodam v frataljo ali v narastek s testeninami, pršutom, sirom in bešamelom (a'la lasagna),
  • čisto na koncu jih dodam zelenjavnim ali mešanim juham (čorbam)
  • za kremno juho porabim jušno osnovo, dodam čebulo, krompir, začimbe in nekaj zelenih vršičkov belušev, kislo smetano in popečene kruhove kocke.
  • ajdove/graham palačinke polnjene z beluši in sirom, zavite v kanelone, panirane in spečene v pečici (ali ocvrte)
  • zeliščni namaz s skuto (drobno sesekljani sveži beluši, skuta, sveže začimbe (origano, drobnjak, peteršilj, timijan, bazilika, čemaž), šalotka, poper, sol, limonin sok, kisla smetana po potrebi)
  • njoki s pršutom in svežimi belušnimi vršički, preliti s kislo smetano in gratinirani v pečici

Drugega se pa trenutno ne spomnim.

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: beluši
17.4.2008 14:51:13   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Jaz po nasvetu Jamiea Oliverja vse bluše prelomim in olesenele dele (spodnji del) porabim za jušno osnovo, mehke dele pa:
  • kuhane al'dente povezane s kuhanim porom kot prilogo k mesu,
  • sveže dodam v frataljo ali v narastek s testeninami, pršutom, sirom in bešamelom (a'la lasagna),
  • čisto na koncu jih dodam zelenjavnim ali mešanim juham (čorbam)
  • za kremno juho porabim jušno osnovo, dodam čebulo, krompir, začimbe in nekaj zelenih vršičkov belušev, kislo smetano in popečene kruhove kocke.
  • ajdove/graham palačinke polnjene z beluši in sirom, zavite v kanelone, panirane in spečene v pečici (ali ocvrte)
  • zeliščni namaz s skuto (drobno sesekljani sveži beluši, skuta, sveže začimbe (origano, drobnjak, peteršilj, timijan, bazilika, čemaž), šalotka, poper, sol, limonin sok, kisla smetana po potrebi)
  • njoki s pršutom in svežimi belušnimi vršički, preliti s kislo smetano in gratinirani v pečici


Drugega se pa trenutno ne spomnim.


Kaj pa kakšen receptuser posted image ??? Vsaj za  drugo in t'zadnjo varianto?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: beluši
17.4.2008 16:57:07   
gojska
pa saj to so recepti. Jaz vse razumem, sam lačna se postala....................njami 

a mate doma šparglje, ker na trgu so ful dragi.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: beluši
18.4.2008 7:47:22   
Hope2
http://www.siol.net/trendi/kulinarika/2008/04/sezona_spargljev.aspx

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: beluši
21.4.2008 15:23:12   
soncnica07
jaz jih skuham v slani vodi. Puranove zrezke narežem na majhne koščke, jih spečem, nato dodam eno sladko smetano. Posebej na maslu prepražim drobtine (količina po okusu), spotoma še skuham makarone. Kuhane beluše narežem, vodo shranim. Nato vse skupaj zmešam, zalijem z vodo, v kateri so se kuhali beluši, malo še pustim na ognju in njami njami..

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?