Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 8:48:53
|
|
|
|
špelin@
|
Maxi Cosi Citi SPS: Size of the product: Seat width: 260 mm External width: 435 mm Seat depth: 300 mm Back length: 500 mm Total length: 710 mm Weight: 2,75 kg Features: - Ergonomic handle for ease and comfort of carrying
- Ideal 3-in-1 travel system combining the Maxi-Cosi/Quinny stroller and carrycot
- Including Cosi Dozi support pillow for extra comfort for the head and the back of the child
- One-pull harness for easy adjusting harness length
- Push button for easy adjusting the carrying handle
- Handy storage compartment
- Cover is easy to remove and washable (spare covers are available)
- Suplied with a sun canopy, Cozi Dozi support pillow and belt pads
- Airplane use approved (see www.tuv.com)
Maxi Cosi CabrioFix: Size of the product: Max internal seat width around hips: 290 mm Internal seat width around head: 230 mm Min internal seat width (top of head part): 140 mm Internal seat depth (max): 310 mm Internal back length: 500 mm Height (handle up): 570 mm Total length: 700 mm External width: 440 mm Weight: 3,25 kg Features: - Side Protection System offers optimal protection against side impact
- Integrated sun canopy: always on hand and easy to store
- Practical belt hooks: retain seat belt when seating your child
- Ergonomic handle for ease and comfort of carrying
- Ideal 3-in-1 travel system combining the Maxi-Cosi/Quinny stroller and carrycot
- One-pull harness for easy adjusting harness length
- Push button for easy adjusting the carrying handle
- Handy storage compartment
- Cover is easy to remove and washable (spare covers are available)
- Including beltpads & crotchpad
- Easy installation and minimum chance on wrong installation in combination with Maxi-Cosi EasyFix or Maxi-Cosi EasyBase
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 11:58:23
|
|
|
|
NinKa
|
In katera je sedaj boljša?
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 14:16:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa In katera je sedaj boljša? Odvisno od tvojih zahtev Višja klasa je CabrioFix. Citi za manj zahtevne (beri: malce cenejši). Varna sta pa oba
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 14:28:22
|
|
|
|
CatJa
|
Isto zadevo sem jaz dopoldne preučevala. In se odločila za CabrioFix, ker ima zraven še podstavek EasyFix. Sta pa zdaj oba v akciji - Citi v BC za 90 eurov, CabrioFix na soncek.si pa 100 eurov.
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 15:36:14
|
|
|
|
vianne
|
Do kdaj pa je akcija v BC?
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 15:40:28
|
|
|
|
CatJa
|
Do 6.5.
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 15:41:30
|
|
|
|
Inigo
|
mi mam cabrioFix, pa se mi zdi da so tut materiali lupinice malo boljši kot pri Citi... najbolje je da si jih greš v živo pogledat.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 17.4.2008 15:44:40
|
|
|
|
sazi
|
Jaz imam še ta staro Maxi Cosi Cabrio in je bila super (in upam, da bo še). Mislim, da je razlika med Cabrio in Citi tudi v višini stranskih delov - da so pri Cabriu višji, nisme pa prepričana. Fixa pa nisem nič pogrešala - itak smo lupinico prevažali v več avtomobilih in bi jo bilo pogosto itak potrebno pritjevati brez podstavka.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 11:18:20
|
|
|
|
vianne
|
Ali avtosedež v primeru podstavka na zadnjem sedežu avtomobila gleda naprej? Ker namestitev za sprednji sedež mi je jasna, tudi v obrazložitvi na strani BC piše: SEDEŽ MORAMO NAMESTITI VZVRATNO (V NASPROTNI SMERI VOŽNJE).... Ali to velja tudi za zadnji sedež? Ma če mi logika prav dela verjetno s podstavkom lahko sedež gleda v smeri vožnje? Se ne morem odločiti glede nakupa citi ali cabrio. Ker verjetno v primeru citi brez podstavka je namestitev na zadnji sedež ista kot za prvi sedež...
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 11:25:06
|
|
|
|
CatJa
|
Za čisto vse lupinice velja, da so obrnjene v nasprotno smer vožnje! Ne glede na firmo, podstavke itd.
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 13:04:17
|
|
|
|
Taula
|
MORAMO NAMESTITI VZVRATNO (V NASPROTNI SMERI VOŽNJE).... Ali to velja tudi za zadnji sedež? Ja.
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 13:10:00
|
|
|
|
sazi
|
Ali to velja tudi za zadnji sedež? Ma če mi logika prav dela verjetno s podstavkom lahko sedež gleda v smeri vožnje? Tudi zadaj mora sedž biti obrnjen tko, da otrok gleda nazaj - pa to ne zaradi namestitve lupinice, ampak zato, da se ob sunkovitem zaviranju otrok nasloni na lupinico s hrbtom in ima tako podprto tudi glavo, če bi bil pa obrnjen naprej, pa vprašanje, če bi dojenčkovo šibko telo vzdržalo tak sunek naprej - še posebej vrat in glava.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 13:17:11
|
|
|
|
vianne
|
Hvala za odgovore! Na to pa res nisem pomislila
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 18.4.2008 18:01:26
|
|
|
|
pf
|
Mi smo se ravno ta teden odločali med tema dvema modeloma in izbrali Maxi cosi cabriofix. V BC se akcija konča mislim, da prvi teden v maju, v Sončku pa ne vem kdaj, samo dolgo verjetno ne bo več, ker je že kar nekaj časa. Dobro odločitev.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2008 21:37:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 19.4.2008 4:42:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera ima pa za razliko od Citija že vkorporirano sončno strehico. Citi jo ima tudi
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 19.4.2008 10:08:15
|
|
|
|
pepa6
|
Jaz sem naročila pri Soncek.si Maxi Cosi Cabrio Fix v barvi vozička in sem dobila lupinico v 2 dneh, cena s poštnino pa je bila 102 eur.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 20.4.2008 19:22:36
|
|
|
|
shooo
|
A katera ve, kakšna je razlika med maxi cosi cabrio in maxi cosi cabrioFIX ali je to mogoce en in isti sedež. katerega potrebuješ za namestitev na easybase ali easyfix? lp
|
|
RE: Maxi Cosi Citi ali Cabrio 20.4.2008 20:27:32
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo A katera ve, kakšna je razlika med maxi cosi cabrio in maxi cosi cabrioFIX ali je to mogoce en in isti sedež. katerega potrebuješ za namestitev na easybase ali easyfix? lp Isti sedež, samo da je eden isofix. Navadna gre na easybase, cabriofix gre na easyfix. Vsaj taka je moja logika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?