|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SREČANJE
10.2.2005 20:48:11   
Pia73
Kot že veste sem prava baba - radovedna, ko :hudicek:

Kako je bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SREČANJE
10.2.2005 20:57:42   
diamantka
a danes je bilo, jaz sem pa mislila, da je šele jutri!!!! :)-:)-:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SREČANJE
10.2.2005 21:04:09   
Pia73
Ja, danes je bilo, ne vem, če še kar ne čvekajo,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SREČANJE
10.2.2005 21:10:11   
diamantka
ja očitno, da so res še tam, ker nobena ne piše, mater jutri bo ziher dež!!!;););)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SREČANJE
10.2.2005 21:15:39   
tia
Tudi jaz sem tako radovedna,dajte babe oglasite se!!!:);):)-:)-:)-

Tia

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SREČANJE
10.2.2005 21:21:11   
Pia73
Kak si tia? Si me spraševala, jaz jemljem Hiconcil, imam nek virus pa povišan faktor vnetja,... Sam sem danes res že mnogo bolje,.... se mi je vrnil star apetit in komaj folgam vse pojesti kar se mi lušte,... Kateri antibiotik pa jemlješ ti? :zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SREČANJE
10.2.2005 21:41:14   
tia
Pozdravček Pia73,tudi jaz jemljem ta Hiconcil,samo še dva dni hvala bogu sem že vsa odvisna od njega,namreč imam tako občutljiv želodec ko ga pojem me obvezno malce boli,ali pretrpim vse samop naj bo s :duda: vse OK.Pa še ponoči ko ga morem vzeti (imam ga na 8 ur) se zbudim in ne morem nazaj zapati,ko pa zaspim pa imam vedno grozne sanje.:(

Sem pa v redu,no danes me je nekaj okrog popka pikalo in malce v predelu maternice me je bolelo ali mislim da je to od raztezanja maternice.Veš prej sem vedno paničarila če me je kaj piknilo sedaj pa si mislim to je del mojega stanja.Že komaj čakam sredo ko imam pregled,saj sedaj neveš če je s :duda: vse OK,ko pa se bo enkrat začel gibat pa bo lažje,no tako si mislim.

Glede hrane do trenutka ko sem bila v službi sem komaj čez dan kaj pojedla le palačinke to bi pa jedla non-stop,sedaj ko pa sem doma pa od dolgega časa nevem kaj naj počnem in se bašem s hrano,sem se že zredila,ali mislim da ne veliko kakšno 1,5 kg.

Pa ti kako se počutiš?

Sem malce naklala,a ne?

pa pa

Tia
:nosecka: 13 5/7

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SREČANJE
10.2.2005 21:44:09   
Pia73
Sem bolje, še ne v redu,... bom videla mogoče bom še naslednji teden doma, odvisno od počutja,.. ja, ko bomo orng začutle :duda: bo bolje,.. Sem ga pa jaz že malo začutila našega poba,... :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SREČANJE
10.2.2005 21:49:43   
tia
Veš kako pa je moje vnetje pa nevem,res si želim da je vse skupaj boljše.A se tebi že kaj pozna,kdaj se ti je začelo.Namreč moj meni pravi pa tebi se še nič ne pozna,kaj misliš da je to v redu?Moški pač,on bi verjetno želel da bi se že vidlo.

:bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega poba,ko sem bila na NS je ta naš :duda: tudi se prekobicaval kot za stavo,komaj smo ga pregledal.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SREČANJE
10.2.2005 21:51:50   
Pia73
Ja, meni se pa že kar vidi, samo mojmu pa niso glih nosečnice seksi,..:)- Sicer se pa enim skoraj do konca ne vidi, tak da se nič ne bat,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SREČANJE
10.2.2005 21:53:45   
tia
Saj vem,ali veš on tako paniko vmes dela da še mene malce prestraši,no tašča pravi da me je sam rit.A bo že še preveč me bo imel:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   SREČANJE
10.2.2005 21:56:01   
tia
Kaj res nebo nobene,dajte babnice:love::)-:)-:)- povejte kako je bilo,čakamo!!!

Pravijo da bo jutri dež,ni čudno,so vse izklepetale!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   SREČANJE
11.2.2005 7:03:29   
biba77
:)-:)-:)- Tokrat pa ste se nacakale... Smo do jutra cvekale, tolko je blo za povedat, zdaj pa je ful oblacno nad Mb in dez napovedujejo... :):):) Saj ne... Nismo ble tak dolgo, samo smo pa res imele marsikaj na dnevnem redu... :ups::ups::ups: Bilo je fiiinoooo. Hvala ostalim udelezenim. :rozica::rozica::rozica:
In konec marca / v zacetku aprila spet, ne?
:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   SREČANJE
11.2.2005 11:56:11   
bambi
Ojla, seveda Astra (joj to ime) bomo imele srečanje konec marca.....

Anitka a si dobila očala????

Srečanje je bilo 9nebesa, tema seveda že znana...., upam samo, da nas bo naslednjič več.

LP BAmbi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   SREČANJE
11.2.2005 15:19:06   
Anitka
Hoj!

Ja nas rečanju je bilo velikoooooooooo smeha:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tako od srca se že dolgo nisem nasmejala. Upam, da bo naslednje že kmalu in da bo število kaj večje.

Bambi ja sem dobila očala in rokavice, tako da me jutri Areh že pričakuje. Punce, če boste kje tam, pazite se me, saj sem začetnik. Največja neroda na smučišču bom jaz8)8)8)

Aja Bambi, kdaj gremo na pivo? :)-:)-:)-:)-

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?