|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spahovanje, zgaga
9.4.2008 18:38:28   
Anonimen
Ojla!

Zanima me ali se je kateri spahovalo in jo pekla zgaga še preden je delala test. Jaz bi naj imela v zadnjem tednu ovulacijo, danes pa se mi že cel dan spahuje in se mi dviga. Pa do naslednje user posted image naj bi bilo še nekako dva tedna.
A je imela kakšna takšno izkušnjo in je to pomenilo user posted image ?

Me resno zanima, ker si že strašno želim, da bi kej ratalo...in se mi zdi čudno vse to, ker drugače nimam takih problemov. Pa vse se je začelo še preden sem sploh kaj jedla.

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spahovanje, zgaga
9.4.2008 21:48:44   
Anonimen
A nobena ni imela takih težav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 22:08:54   
kmarija
Jst, jst  user posted image  sem imela iste probleme (prvič v življenju se mi je non stop spahovalo in pekla zgaga) pa sem rabila kr nekaj časa, da sem sem porajtala, da sem user posted image
Pa, če nazaj pomislim, se je to začelo po O in je trajal pol kr celo nosečnost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 22:10:32   
kmarija
Aja pa držim pesti, da bo pri tebi isto user posted image user posted image user posted image  ( no lih celo nosečnost pa te ne rabi zgaga pečt pa spahovat tud ne) user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 22:31:34   
mojca345
nimam takih izkušenj. tudi tukaj gor nisem zasledila nobene, da bi o tem govorila.

naredi test, pa nam sporoči.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 22:42:15   
StBarbara
Mene je zgaga v obeh nosečnostih začela peči šele po 20T

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 16:32:47   
Anonimen
Jst, jst   sem imela iste probleme (prvič v življenju se mi je non stop spahovalo in pekla zgaga) pa sem rabila kr nekaj časa, da sem sem porajtala, da sem
Pa, če nazaj pomislim, se je to začelo po O in je trajal pol kr celo nosečnost

No, mogoče pa bo res kaj na tem, ker me spet peče, pa nisem jedla ničesar takega. Za test je pa verjetno še prezgodaj, kaj?

quote]Aja pa držim pesti, da bo pri tebi isto ( no lih celo nosečnost pa te ne rabi zgaga pečt pa spahovat tud ne)
[/quote]

Hvala, upam da res....

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?