Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 8.4.2008 14:56:12
|
|
|
|
novopecena
|
plavanje oz. telovadba v vodi je za nosečnico zelo primerna, sploh pa če imajo organizirano telovadbo. pojdi in si daj duška
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 8.4.2008 14:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je moja g rekla,da mi toplic ne priporoča,kar se pa drugih bazenov tiče,kjer ni tako vroča voda in če imajo organizirano vadbo za nosečnice je pa zelo priporočljivo.Jaz se sicer nisem hodila kopat,ker nisem imela možnosti,če pa ti bi pasalo pa se mi zdi da ne bo nč narobe.Najbolje je ,da vprašaš svojega zdravnika.
|
|
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 8.4.2008 15:00:33
|
|
|
|
j6
|
Jaz sem v dveh N hodila in je zakon, sem se super počutila, pa še možnost poškodb je minimalna. Tako da uživaj, če boš le našla prostor, ker je ponavadi zelo zasedeno.
|
|
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 8.4.2008 15:46:23
|
|
|
|
šnucika
|
Vadba v vodi je najprimernejša vadba za nosečnice. Edini pogoj je,da je voda primerne temperature,predvsem ne pretopla. In seveda,da je nosečnica zdrava...da nima težav,kot je kratek MV,predležeča posteljica,visok pritisk....
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 9.4.2008 8:12:46
|
|
|
|
_katja_
|
Jaz sem lani do decembra vodila vadbo v vodi za nosečnice v Atlantisu. Priporoča se vsem. Edina omejitev je, če je bila ženska že pred nosečnostjo nagnjena k pogostim okužbam nožnice. Najbolje je, da vprašaš svojega ginekologa. Je pa malo odvisno tudi od ginekologa, nekateri priporočajo drugi spet odsvetujejo. Dejstvo pa je, da nosečnicam vadba zelo dobro dene. Obstajajo pa tudi tamponi, ki preprečijo (sicer ne 100%) vdor vode v nožnico. lp K
|
|
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 9.4.2008 11:21:16
|
|
|
|
čipka
|
hvala za odgovore! L.P. *čipka*
|
|
|
|
RE: VADBA ZA NOSEČNICE V VODI 10.4.2008 9:49:00
|
|
|
|
*Mišek*
|
Jaz sem pa v prvem mesecu, pa me zanima, če grem lahko v terme Snovik? S fantom bi zelo rada šla, pa si jaz ne upam preveč, ker me je strah. Hvala za odgovor
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?