|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omega 3
8.4.2008 8:58:30   
CHARLIZE
punce živijo,

mene pa zanima katera od vas v zadnjih 3-mesecih uživa omega 3 maščobne kisline?? včeraj sem imela pregled in sem o tem malo povprašala gin.pa mi je odsvetovala. Da naj jem več rib pa bo. Ampak jaz rib jem zelo malo. Enkrat mogoče na 14 dni. Zdaj pa res ne vem kaj naj. Vsepovsod slišim, da je dobro, da ješ kakšne dodatke. Mi lahko katera pove kaj je najbolje, da si nabavim? Ker z ribami si ne bom dost pomagala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omega 3
8.4.2008 9:06:52   
Anonimen
Jaz si kupim v lekarni ribje olje in vsako jutro spijem eno majhno žličko.

(odgovor članu CHARLIZE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 9:09:10   
Anonimen
http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_izdelki/izdelki/0070/0011

< Sporočilo je popravil kind lady -- 8.4.2008 9:10:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 9:39:44   
Taula
Jaz rib ne maram jesti in jem Ribamed. Dve kapsuli na dan. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 10:52:19   
tominikapiki
Res ne vem zakaj ti je to odsvetovala! Saj jih vendar priporočajo. Saj v ribah so tudi te omega 3 maščobne kisline, zato se jih pa priporoča, da se jih je. Jaz sem si kupila te kapsule in mi je lekarničarka rekla, da je to ful v redu ...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 16:13:05   
MARTINŠČICA
Jaz vsak dan med kosilom pojem eno tableto Ribamed, saj se omega 3 maščobne kisline priporočajo zadnje mesece nosečnosti, ker se v tem času aktivno razvijajo otrokovi možgani. V ribah samih je teh kislin premalo, premalokrat jih jemo, pa še prečiščene niso raznih kovin in pesticidov, ki jih je ogromno ravno v večjih ribah, ki jih največ pojemo (tuna, losos, mečarica ...)

200% MAMI

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 8:17:53   
CHARLIZE
ja odsvetovala mi je zato,ker baje da se vse to kopiči v telesu in to ni dobro. Samo sama vem, da z ribami ne bom nič dosegla, ker jih ne jem 2x na teden, kot mi je ona svetovala. Tako da si bom šla nabavit te stvari v lekarno. Sicer pa je ona proti vsem dodatkom.

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 10:49:45   
Naja30
Načeloma sem tudi jaz proti dodatkom, samo nosečnost je tako stanje, ki zahteva včasih kakšen dodatek.
Zadnji mesec sem pila sirup z omega. Pila sem tudi magnesol in kalcij, ki sta prav tako dodatka.

(odgovor članu CHARLIZE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?