Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 21:33:56
|
|
|
|
urška
|
pojdi v italijo po Millicon gocce. super zadeva. u bistvu isto kot lefax ali pa lefaxin. dobiš jih pa v lekarni. aja antiflat kapljic pa ne poznam, zato sem ti pisala za millicon. predvidevam pa, da jih najverjetneje tudi dobiš v lekarni.
< Sporočilo je popravil urška -- 7.4.2008 21:40:50 >
|
|
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 21:43:34
|
|
|
|
rebeca
|
Na žalost niti millicon kapljice ne pomagajo, zato bi rada še sprobala te antiflat ali babyson(nevem če sem prav napislal)
|
|
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 21:48:50
|
|
|
|
simona9
|
Jaz sem pa slišala, da če je kapljic preveč, že same kapljice povzročajo krče. Nam so najbolj pomagale vetrovne kapljice iz Slovenjgraških lekarn. Lp
|
|
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 21:50:11
|
|
|
|
urška
|
ja sorry potem ti pa ne morem pomagat. ampak jaz bi šla vprašat v lekarno.
|
|
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 21:52:00
|
|
|
|
Maleal
|
Antiflat se kupijo v Avstriji v lekarni ,nam so kar pomagale,imeli pa smo še vetrovne iz koroških lekarn,plantex čaj,olje za masažo trebuščka.
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 22:22:16
|
|
|
|
ursy78
|
rebeca sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 7.4.2008 22:26:22
|
|
|
|
lex
|
če rabiš koroške vetrovne mi piši na ZS, stanejo cca 3€ flaška
|
|
RE: Pomoč rabim-kje lahko kupim antiflat 8.4.2008 7:03:22
|
|
|
|
KT
|
rebeca, če jih še vedno potrebuješ se mi javi na ZS.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?