|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prve brce
7.4.2008 18:10:32   
AnciM
Pozdravljene!

Veliko je bilo že napisano o tem, kdaj ste čutile prve brce. Nič pa ne najdem o tem kako se jih čuti. Kako veš, da je to to?

Že en teden čutim zjutraj, ko se v postelji obračam, pod popkom kot da bi mi počil mehurček. Čisto na rahlo. Je to to? Brala sem o metuljčih, ampak jaz si pod tem predstavljam večkratno dejanje. Pri meni pa je samo en mehurček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prve brce
7.4.2008 18:19:01   
Taula
Jaz sem čutila kot nežen mehurček. Pa na začetku le v določeni legi in še to ne vedno. Čutila sem pa največ 2x na eno rudno, potem se je pa bebica premaknila.user posted image  Si pa v ta pravih tednih.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 18:29:56   
Inigo
ja res, čuti se kot metuljčkanje user posted image mogoče kot da bi te napenjalo, vendar ne bo nič s prdecom. joj, se čudno izražam, ma je res. no, vsaj tako je bilo pri nas user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 18:31:39   
Naja30
Ali pa kot da bi ribica zaplavala user posted image  Tako ful nežno.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 19:30:25   
novopecena
to je tako težko napisatuser posted image res se mi zdi da je najbolša asociacija metulčkanje. isto je težko obrazložit kako se čutijo popadki-zna katera to razložiti?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 20:07:31   
gaja27
Pri meni je blo tud tko kot en mehurček - čisto nežno. Ali pa kot včasih, ko se ti po črevesju kaj pretaka. Samo da počasi pogruntaš, da je to to user posted image . Ful lep občutek, jaz sem na začetku najbolj čutila zvečer v postelji, ko sem ležala na hrbtu. Zdaj ko so pa brce in premikeci že ornk... mi je pa še bolj všeč user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?