Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 7:57:04
|
|
|
|
Pikabu
|
Oj Adela. Pri meni je bilo tako. Zredila sem se le za 4 kg. Takoj po porodu jih je šlo 8 dol, ampak PAZI TO. V enem mesecu sem se zredila nazaj na težo pred zanositvijo, kljub dojenju, sprehajanju, trebušnjakom. Pa se nisem nažirala, pa jedla sladkarije in podobno. Zdaj pa držim težo ob zanositvi.
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:42:49
|
|
|
|
puri
|
Jaz sem se prvič zredila za 15 kg in mi jih je šlo po porodu dol 10, drugič, sem se pa zredila 12 kg, pa mi jih je šlo dol samo 7,....v obeh primerih mi jih je po porodu ostalo 5, čeprav sem se različno zredila,.... začela sem pa pri obeh z enako težo! lp:)
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:43:12
|
|
|
|
mammy26
|
jaz pa nisem ta srečnica kot vidve. Jaz sem jih pri prvih dveh pridobila 19 kg, in mi je po sinu ostalo 15, pri hčeri pa isto še 12. A sem potem pridno izgubila 34 kg, in tako pristala na teži 58kg. Kako bo pa sedaj, pa bomo videli, saj imam čisto bolj pravilne prehranjevalne navade kot sem jih imela prej. mammy26, :nosecka: 24t
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:47:50
|
|
|
|
Vera*
|
Jaz sem se zredila za 40 kg.:ups::ups:Vse mi je uspelo spraviti dol v 2 letih.Naj pa povem da sem med nosečnostjo ooooooooooogrooooooooomno jedla.:ups:
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zredila sem se za 22, s porodom sem jih izgubila 5,5.
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 8:54:30
|
|
|
|
špelin@
|
V prvi nosečnosti sem se zredila za 13 kil, dan po porodu sem jih imela 8 manj, v naslednjih dveh tednih sem pristala na predzanositveni teži. :angel:
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 9:00:58
|
|
|
|
lutka
|
pri zadnji nosečnosti sem se zredila za 16 kg.Ko pa sem po porodu stopila na tehtnico sem jih imela 18kg manj. se pravi da sem imela še 2 kg manj kot pred zanositvijo:bravo::bravo:. Je pa res,da po porodu nisem mogla skoraj nič jest.Bila sem slabokrvna,pa še dva črveka:duda::duda: sem morala rihtat:)-:)-:)- lp
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 9:37:40
|
|
|
|
jagoda
|
Zredila za 17 kg. S porodom izgubila 11, ostalo v 5. mesecih. Še vedno pa mi je ostal trebuh, kljub istim kilam:(:(:(
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 9:38:32
|
|
|
|
Mirna
|
Jaz sem se zredila kar 20 kg, sem bila ze skoraj da malo "okrogla". Po porodu mi je slo dol v trenutku 15 kg. Brez panike, saj se vse zgubi scasoma. Ce ne pa malo vec sprehodov, telovadbe, manj sladkarij, pa bo. LP
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 10:32:34
|
|
|
|
N&N&D
|
Jaz sem se zredila za 17,5 kg, s porodom pa sem izgubila ca. 10 kg. Ostal mi je še trebušček. Upam da se kmalu znebim tudi tega. lp
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 9.2.2005 22:34:21
|
|
|
|
*pika*
|
Ojla punce, v prvi nosečnosti sem se zredila za 25 kg, jedla sem dobesedno za dva. Zdaj sem v 23 tednu in sem šla gor za dobre 3 kg, pri prvi pa sem v 5 mescu imela že 10 kg več. Po porodu sem šla dol le kakšnih 7 kg, potem pa sem rabla 4 leta, da sem bla vsaj približn taka kot prej. Zdej se sploh ne obremenjujem, saj po 12 letih komaj čakamo eno malo štručko, by, by:)-
|
|
|
|
koliko KG gre preč s porodom?! 10.2.2005 18:01:12
|
|
|
|
Alina
|
Pozdravljene! Jaz sem se v nosečnosti zredila za 13 kg, takoj po porodu pa sem jih izgubila 10 kg, seveda še imam trebušček, ki pa se ga bom poskusila znebiti s telovadbo ( še nisem začela intenzivno saj je od poroda komaj 14 dni) Lp, Alina in mali Urban:muca::angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?